(VIDEO) ZAJEDNO NA POČINAK: Sestre izgorele u požaru sahranjene u belom kovčegu
Foto: Dado Djilas

Tuga

(VIDEO) ZAJEDNO NA POČINAK: Sestre izgorele u požaru sahranjene u belom kovčegu

Crna Hronika -
Mirjana, sine, gde ćeš sa sekom! Vratite nam se, deco! Kako će roditelji bez vas... Šta da kažemo vašoj starijoj seki i bati... Ne ostavljajte nas, pilići naši - naricala je rođaka
1 / 12 Foto: Dado Djilas

DONJI MILANOVAC - Sestre Dragica (3) i Mirjana Bosiljkanović (2) sahranjene su u zajedničkom malom belom kovčegu. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije u tužnoj povorci ispratili su ih do njihove večne kuće.

- Joj, deco moja! Ćeri moje, gde vas vode? Gde idete tako mlade? Niste još ni počele da živite a više vas nema. Umesto da vas jednog dana udamo, mi vas sahranjujemo - jaukala je neutešna rođaka dok je kovčeg spuštan u raku.

Baka Krina i deda Miroslav, Živojinovi roditelji, jedva su stajali na nogama, skrhani od tuge i bola. Iako i sam iznemogao, Živojin je sve vreme grlio i tešio roditelje.

- Mirjana, sine, gde ćeš sa sekom! Vratite nam se, deco! Kako će roditelji bez vas... Šta da kažemo vašoj starijoj seki i bati... Ne ostavljajte nas, pilići naši - naricala je rođaka.

Podsetimo, Mirjana i Dragica u utorak ujutru zajedno su spavale u krevetu kad je njihova majka Ksenija sa dvoje starije dece otišla do obližnjeg izvora po vodu.

Kad se vratila, zatekla je kuću u plamenu. Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta, ali devojčicama, nažalost, nije bilo spasa.

http://www.youtube.com/watch?v=ePcgxnYPPzo

http://www.youtube.com/watch?v=WvFxAQYZ42c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja