ZAPALIO AUTO KOMŠIJI PA IZGOREO: Neraščišćeni računi od pre 20 godina uzrok sukoba!
Foto: Dragan Kadić

Požar u beogradskom naselju Vinča

ZAPALIO AUTO KOMŠIJI PA IZGOREO: Neraščišćeni računi od pre 20 godina uzrok sukoba!

Crna Hronika -

Aleksandar Đ. (49) zadobio teške povrede posle eksplozije kola na kojima je podmetnuo požar, vlasnik auta Milorad Đorđević nije povređen

BEOGRAD - Aleksandar Đ. (49) iz Vinče teško je povređen kada je zapalio automobil komšiji Miloradu Đorđeviću (57) u Vinči, pa umalo i sam izgoreo. Piroman je u teškom stanju prebačen u bolnicu, a „sitroen“ je progutala vatra.Milorad Đorđević, vlasnik „sitroena“, koji trenutno renovira kafanu, kaže za Kurir da ovo nije prvi put da mu neko podmetne požar, ali da nije u sukobu sa Aleksandrom, koji je policiji poznat po različitim krivičnim delima.

Namerno zapalio?- Prošle godine su pokušali da mi zapale kuću, pa kombi, a sad evo uspeli su da unište automobil koji sam kupio prošle godine. Trebalo je da ga vozim kod majstora, ali eto, nije se dalo. Sa Aleksandrom nisam imao problema, pa sumnjam da je požar izbio dok je pokušavao da ukrade gorivo - kaže Đorđević, kome je automobil zapaljen u dvorištu dok nije bio kod kuće.Međutim, naš dobro obavešten izvor i komšije objašnjavaju da je automobil najverovatnije namerno zapaljen jer se dizel-gorivo ne pali tako lako.

- Oni sigurno imaju neraščišćene račune odranije. Pre oko 20 godina Aleksandar Đ. je bio u kafani i skidao se go pred konobaricom. Tada ga je Milorad izbacio iz kafane i revolt postoji od tada, ali postoji mogućnost i da je Aleksandru plaćeno da namerno zapali automobil - priča jedan od komšija, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.Na licu mesta naša ekipa slikala je zapaljeni automobil, ali i ogradu na kojoj su ostali tragovi krvi.

Tragovi krvi- Zapaljeni automobil je eksplodirao i povredio Aleksandra, ostali su tragovi dukserice koju je skinuo u dvorištu, dokumenta, a na ogradi tragovi krvi. Njega je policija našla po dokumentima i obavestila Hitnu pomoć. Njemu je neko platio da to uradi - kaže komšija i dodaje da je Aleksandar već duže vreme problematičan.Aleksandar Đ. hitno je prevezen na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.J. Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track