ZAPLENA NA PREŠEVU: Drogu skirivali u donjem vešu, grudnjaku i jastuku
Foto: Carina

Na ulazu u Srbiju

ZAPLENA NA PREŠEVU: Drogu skirivali u donjem vešu, grudnjaku i jastuku

Crna Hronika -

VRANJE - Na graničnom prelazu Preševo prethodnih dana, u nekoliko navrata, otkrivane su male količine droge skrivene na neobičnim mestima.

Carinici su u petak na tom graničnom prelazu, u donjem vešu jednog putnika i grudnjaku njegove saputnice otkrili 3 grama marihuane i 61 tabletu sintetičke droge ekstazi.

Marihuana i ekstazi pronađeni su prilikom redovne kontrole na ulazu u Srbiju, kada je detaljno pregledan automobil „Subaru“ makedonske registracije, kojim su putovali Turčin i Vranjanka.

Tada je kod muškarca u donjem vešu pronađeno dva grama marihuane, a žena je u grudnjak sakrila najlonsku kesicu, u kojoj su bili jedan gram marihuane i 61 tableta ekstazija. Oboje su u izjavama napisali da su droguza lične potrebe kupili od nepoznatih osoba u Skoplju i Štipu, saopštila je Uprava carina .

Pre dva dana se na istom graničnom prelazu dogodio sličan slučaj, kada je u jastuku, koji se nalazio u prtljažniku automobila makedonske registracije pronađeno četiri grama marihuane i 10 tableta ekstazija.

Makedonac, vozač automobila je na sličan način objasnio prisustvo narkotika u svojim kolima.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track