ZAPLENJENO 5 KG MARIHUANE U NIŠU: Nevenčani supružnici drogu skrivali ispod dečijih stvari
Foto: MUP

U putnoj torbi

ZAPLENJENO 5 KG MARIHUANE U NIŠU: Nevenčani supružnici drogu skrivali ispod dečijih stvari

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija je u nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima uhapsila B.M. (49) i njegovu nevenčanu suprugu D.I. (37) i zaplenila pet kilograma marihuane.

Kako je saopštilo Ministarsvo unutrašnjih poslova, marihuanu spakovanu u pet paketa policija je pronašla prilikom pregleda vozila osumnjičene D.I. i to u putnoj torbi ispod dečije garderobe. Kod ove žene pronadjeno je i 15 tableta bensedina.

U vozilu, koje je zaustavljeno na putu Doljevac – Niš bio je i njen nevenčani suprug B.M. za koga se sumnja da je drogu pribavio radi dalje ulične prodaje na teritoriji Niša.

Krivična prijava, ali u redovnom postupku podneta je i potiv teće osobe zatečene u automobilu, tridesetpetogodišnjeg Nišlije kod kojeg je prilikom pretresa stana pronadjeno 50 semenki „kanabis sative“.

Kako navodi policija, B.M. i D.I. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon ćega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu dok će krivična prijava protiv trećeg osumnjičenob biti dostavljena Osnovnom javnom tužilaštvu.

M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track