PIJANI POGREBNIK IZGUBIO LEŠ U BEOGRADU: Na sahranu doneo prazan sanduk!
Foto: Privatna Arhiva, Marina Lopičić

Da se naježiš

PIJANI POGREBNIK IZGUBIO LEŠ U BEOGRADU: Na sahranu doneo prazan sanduk!

Crna Hronika -

Pogrebnik Slobodan Š. juče je na groblje u Ostružnici doneo prazan kovčeg na sahranu Nenada Lazarevića Miška (59), ali porodica je ubrzo uvidela o čemu je reč...

BEOGRAD - Bizaran slučaj desio se juče na groblju u Ostružnici, na sahrani Nenada Lazarevića Miška (59) - Slobodan Š. iz pogrebnog preduzeća na sahranu je dovezao prazan sanduk! Slobodan je ožalošćenima dao nebulozno objašnjenje i pobegao sa groblja, ali ga je interventna patrola ubrzo uhapsila kod Beogradskog sajma.Kako saznajemo, ucveljeni rođaci i prijatelji koji su došli na ukop Lazarevića bili su zaprepašćeni saznanjem da pokojnik koga treba da spuste u raku nije u svom kovčegu i odmah su se dali u potragu za njim. Klupko je počelo da se odmotava i saznali su neverovatnu istinu.- Nenad je preminuo u ponedeljak. Živeo je sam u kući u Ostružnici i mrtvog ga je našao Slobodan Š., njegov prijatelj. On je obavestio Nenadovu sestru Bebu da joj je brat izdahnuo i, kako žena živi u Bosni, obećao joj je da će on organizovati čitavu sahranu, pošto se i bavi pružanjem pogrebnih usluga - kaže za Kurir Verica Živanović, komšinica preminulog.

Porodica u šoku... Odložili sahranu
Porodica u šoku... Odložili sahranu

Kasnio i psovaoLazarevićeva sestra je pristala da joj Slobodan Š. pomogne oko sahrane, ali nije ni slutila kakvu će zbrku on napraviti.- Sahrana je bila zakazana za juče u 13 sati na groblju u Ostružnici. Mi smo se okupili ispred kapele već oko 12 sati. Sve je bilo spremno za pogreb - cveće, venci, sveće, sveštenik. Međutim, Slobodan je kasnio čitava dva sata. Svi smo bili nervozni i besni na njega. Ljudi su ga zvali da ga pitaju zašto kasni i kada će doći, a on je čak i opsovao - kaže Verica i dodaje da su neki meštani rekli da su tog dana videli Slobodana u kafiću kako pije viski.Prema rečima komšije, pravi šok usledio je kada je Slobodan došao na groblje u 14 sati.- Slobodan nije dozvolio da se sanduk izvadi iz kombija. Počeli smo da vičemo na njega i da tražimo objašnjenje zbog čega nam ne dozvoljava da sahranimo Nenada. On nam je tada ispričao nebuloznu priču. Rekao je da je dovezao prazan kovčeg, a da je Nenadovo telo u kombiju kod njegovog kolege, koji je na putu do groblja doživeo udes. Rekao je da odmah mora da krene do kolege. Videlo se da je pijan i osećao se na alkohol - priča zaprepašćeni komšija i dodaje da je Slobodan brže-bolje seo u kombi i pobegao sa groblja.On kaže da im je Slobodanovo ponašanje bilo krajnje čudno, pa su pozvali policiju.

Neutešna sestra... Beba Lazarević
Neutešna sestra... Beba Lazarević

Jurila ga policija- Patrola interventne jedinice zaustavila je kod Sajma kombi za pogrebne usluge za čijim volanom je bio Slobodan Š. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pijan, a kada su policajci otvorili mrtvački sanduk koji je vozio, videli su da je prazan - kaže naš izvor iz istrage.Međutim, hapšenje Slobodana Š. nije bio kraj drame za Lazarevićevu sestru i prijatelje.- Pokojnikova sestra i dalje nije znala gde je telo njenog brata. Žena je bila u agoniji. Usledila je potraga za posmrtnim ostacima, da bismo na kraju dobili potvrdu da se telo Nenada Lazarevića nalazi u kapeli u Deligradskoj ulici - kaže komšija i dodaje da ne zna koja je bila Slobodanova namera:- On nije ni podigao telo iz kapele, a zbog čega, ne znam. Da nismo insistirali da otvori sanduk na groblju, on bi najverovatnije dopustio da sahranimo prazan sanduk.

Pogrebno preduzećeNEMAMO NIŠTA SA SLOBODANOMPozvali smo juče pogrebno preduzeće sa Uba koje je registrovano na Slobodana Š., ali nam je žena koja se javila na telefon rekla da to preduzeće nema ništa sa Slobodanom.- Slobodan je ranije bio vlasnik preduzeća, ali je otišao u penziju. Preduzeće sada ima novog vlasnika i mi nemamo ništa s njim. To je sve što mogu da kažem - rekla je žena koja se predstavila kao radnica.

Grobari brane gazduON JE DOBAR ČOVEKGrobari koji su iskopali raku za Lazarevića kažu da je Slobodan dobar čovek i da nije kriv.- Ožalošćeni su njega hteli da biju. On je otišao sa groblja da ne bi dobio batine. Ovo mu je sve namešteno - rekao je jedan od grobara.

POKLON DODATAK DR KURIR

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte šta treba da preduzmete u slučaju da bolujete od hernije (kile), proverite da li imate kondilome i kako da ih lečite, zašto smo zimi depresivniji, kao i šta nam otkriva prvi plač kod beba.Puno korisnih informacija i saveta kako da sačuvate zdravlje naći ćete svake nedelje u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja