ZAVRŠIO U APSU: Otišao kod ćerke i zeta, pa zaskočio priju
Foto: Slađana Stojanović

Mesec dana pritvora

ZAVRŠIO U APSU: Otišao kod ćerke i zeta, pa zaskočio priju

Crna Hronika -
PETROVARADIN - Blagoje J. (71) iz Novog Sada, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje svoju priju, D. K. (83) iz Petrovaradina, odnosno zetovu majku, kao i zbog alkohola.

- Blagoje je sa svojom porodicom došao kod ćerke i zeta, koji žive sa majkom. Kako i dolikuje njega su kao snajinog oca domaćinski dočekali – kaže izvor Kurira.

Kako dalje kaže naš izvor, Blagoje je te večeri popio previše alkohola i prvo je svima pričao viceve, a onda se primakao priji pričajući joj bezbrazne viceve. Iz pristojnosti, svi su čutali, računajući da je popio i da će mu sutradan skrenuti pažnju na neprimereno ponašanje.

-Međutim, on je u jednom momentu, kada je prija D.K.otišla do kuhinje, otišao do nje i zagrlio je, počeo da je pipka po intimnim delovima tela, pozivajući je da odu negde gde nema nikoga, kako bi vodili ljubav. Ona je vrisnula i pozvala sina koji je i zatekao tasta kako mu grli majku – dodaje naš izvor.

Nakon toga, pozvana je policija, koja je privela Blagoja i kome je određena mera trežnjenja kao i policijsko zadržavanje.

Blagoji J. posle saslušanja istražni sudija odredio je pritvor od 30 dana kako ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo ako bi se našao na slobodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track