ŽENA UMEŠANA U UBISTVO PEVAČICE? Čudan odnos sa svekrvom, kumi zaplenjene stvari!

PORODICA POD ISTRAGOM: Novi detalji likvidacije Jelene Krsmanović Marjanović

ŽENA UMEŠANA U UBISTVO PEVAČICE? Čudan odnos sa svekrvom, kumi zaplenjene stvari!

Crna Hronika -

OBRT Policija upala u stan Vere, kume porodice Marjanović, i zaplenila stvari, ispituje se njen odnos s Jeleninom svekrvom Zoricom Marjanović, od koje se ona ne razdvaja, otkriva Kurir

BEOGRAD - Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje Kurir.U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.- Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odneli neke stvari, gledali su stan... Ona se tada prijateljima požalila: „Ju, zar i meni da pretresu stan!“ Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć - otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.

Zoran: Sve su mi odneliOn pored toga navodi i da odnos svekrve i snaje nikad nije bio sjajan, kako se to uporno predstavlja javnosti.- Jelenina svekrva nikad nije mogla da pređe preko toga što se Zoran razveo od prve žene zbog Jelene, to jednostavno nije mogla da preboli. Inače, svi znamo da su se Jelena i Zoran upoznali još u vreme dok je on bio u prvom braku i da su se čak njih dve i družile... Međutim, posle svadbe netrpeljivost između svekrve i snaje je bila sve jača. Svekrva je Zoranu govorila da ga druga žena često „prevodi žednog preko vode“ i smetalo joj je to što su njih dvoje stalno zajedno. Na sve načine je pokušavala da ih razdvoji, pravdajući se da je to za njegovo dobro - izjavio je naš izvor.Kako još saznajemo, policija je juče, posle 18 dana od ubistva pevačice, članovima porodice vratila mobilne telefone.- Upravo sam uzeo iz policije telefone. Inače, čekam da mi vrate stvari i garderobu, jer su nam odneli sve. Gde god da krenem, odmah su tu neka nagađanja da sam pobegao, neke budalaštine... Iz kuće ne mogu da izađem s Janom jer odmah lupetaju da se sunčam, a ja ne mogu svoju tugu da zalečim, niti ću ikad moći. Što se istrage tiče, ne želim da pričam, ali čekam da policija završi svoj posao pa da onda vidim šta ćete da pišete - prokomentarisao je Zoran.

Deverove patike

Inače, policija je nastavila istragu o ubistvu Jelene.

- Postoje sumnje da su posle zločina članovi porodice pokušali da prikriju tragove. Mašina za veš bila je uključene u nedelju uveče, sumnja se da je kuća detaljno sređena hemijskim sredstvima, tepih je na analizi, kao i patike Jeleninog devera - priča naš sagovornik.

DNK Boža Spasić - O čišćenju kuće

HEMIKALIJAMA MOGUĆE UNIŠTITI TRAGOVE ZLOČINA

Bivši operativac Boža Spasić smatra da je hemijskim tretmanom predmeta moguće uništiti DNK materijal.

- Ukoliko se tretiraju kiselinama, deterdžentima, pa čak i običnom vodom predmeti na kojima se nalaze dlake, kapi krvi ili bilo kakve izlučevine, smanjuje se mogućnosti pronalaženja tih tragova. Oni više nisu validni jer gube na kvalitetu, tragovi ostaju, ali nemaju više kvalitet koju bi imali da su ostali u originalnom stanju - priča Spasić i dodaje da oni kasnije ne mogu biti validan dokaz.Spasić kaže da ukoliko su stvari koje su uzete iz kuće prethodno oprane, analizama će biti gotovo nemoguće potvrditi da one imaju veze sa ubistvom pevačice.- Veoma teško, gotovo nikako će se iz stvari koje su iznete iz kuće izvući neki dokaz ili trag - ispričao je nekadašnji operativac DB.

(J. I.)

Dugo planiran zločinNA SVAKO PITANJE IMALI ODGOVORIzvor blizak istrazi kaže da je gotovo sigurno da je Jelenin ubica imao pomagača i da je zločin planiran najmanje dva meseca. Naš izvor kaže i da su sumnje pale na dva člana porodice koja su pala na poligrafu.- Jedan od njih je na svako pitanje imao spreman odgovor, što je navelo inspektore da posumnjaju da je sve ovo planirano nekoliko meseci. Veruje se da mu je u zločinu pomagao drugi član porodice, međutim, interesantno je da svi imaju alibi - naveo je naš sagovornik.

Ključnih 7 minuta na nasipuMAJKA ZORICA: REKLA JE DA DOLAZI KOD MENE Za istragu je ključno sedam do 10 minuta vremena, koliko je prošlo od kada se Jelena javila kobnog 2. aprila svojoj majci Zorici sa nasipa i trenutka kad se pretpostavlja da je ubijena.- Ona je trčala, ne znam gde je bila, da li na pola staze... Kad sam je zvala oko 15.30 časova, javila se i rekla da će istrčati krug i da onda dolazi da spremi da jede, pa će doći kod mene - rekla je majka Zorica novinarki Kurira posle zločina.- U policiji su me ispitivali kako živi... Ma znaju oni sve - dodala je Zorica.

18 DANA POSLE JELENINOG UBISTVA: Muž i svekar lečili tugu na splavu na Dunavu

(FOTO) KUĆA MARJANOVIĆA PUSTA: Zoran izašao sa ocem, bratom i malom Janom, niko ne zna gde

KRIMINOLOG: JELENIN UBICA BIĆE UHVAĆEN USKORO Reč je o psihopati natprosečne

STIGLI DNK REZULTATI: Na pramenu Jelenine kose nađenom na grani nema tuđih tragova!

PRIJATELJ UBIJENE PEVAČICE TVRDI: Bio je opsednut Jelenom, svuda ju je pratio!

UBICA OSTAVIO KOMENTAR NA SAJTU KURIRA: Konačno je slobodna, ne tražite je!

(VIDEO) GLAS ANĐELA: Ovako je Jelena Marjanović pevala na audiciji Zvezda Granda

Popusti na dohvat ruke

POČINJEMOOO: KUPONMANIJA OD DANAS U KURIRU

Isecite talon, sakupite kupone i ostvarite do 50 odsto popusta

Danas u Kuriru počinje velika Kuponmanija, koja vas vodi do fantastičnih 50 odsto popusta na odabrane proizvode poznatih sportskih brendova u svim Đak radnjama.

Danas isecite talon koji ćete dobiti u štampanom izdanju Kurira na strani broj 31.

Narednih dana sve do ponedeljka 25. aprila u Kuriru ćete dobijati kupone, koje treba da zalepite na odgovarajuće mesto na talonu.

Ukoliko vam nedostaje jedan kupon, u utorak 26. aprila poklanjamo džoker kupon, koji možete da zalepite na prazno mesto na talonu.

Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet kupona, od 25. aprila do 10. maja posetite najbližu Đak prodavnicu, osim Đak diskonta, i ostvarite popust na neki od odabranih proizvoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track