ŽENE OPSEDAJU ZORANA MARJANOVIĆA: Suprugu ubijene pevačice nude seks i brak!
Foto: Damir Dervišagić

BIZARNO: Na meti obožavateljki

ŽENE OPSEDAJU ZORANA MARJANOVIĆA: Suprugu ubijene pevačice nude seks i brak!

Crna Hronika -

BOLESNO Mužu pokojne Jelene Marjanović nepoznate žene pišu ljubavne poruke na Fejsbuku iako je ona ubijena pre samo 55 dana, a ubica još nije pronađen

BEOGRAD - Nepoznate žene putem društvenih mreža i preko prijatelja nude brak i seks Zoranu Marjanoviću, suprugu pokojne Jelene Marjanović (33), saznaje Kurir.Iako su od brutalnog ubistva koji je šokirao Srbiju prošla samo 55 dana i ubica još nije uhvaćen, to nije smetalo ovim ženama da već sada napadnu udovca. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Zoranu Marjanoviću, on ljubavne poruke dobija najviše na Fejsbuku.

Zatrpan ponudama- Žene su prilično nasrtljive, na sve načine pokušavaju da dođu do Zorana. Idu toliko daleko da mu se udvaraju putem društvenih mreža, a i kod njegovih bliskih prijatelja raspituju se za njega. Na sve načine pokušavaju da ugovore sastanak s njim - priča Zoranov blizak prijatelj, dobro upućen u dešavanja u porodici Marjanović.Navodno, pojedine žene nude mu čak i pomoć oko čuvanja njegove ćerke Jane.- Pojedine žele i da ga osvoje tako što su se ponudile da brinu o devojčici i na taj način mu se približe. Dešavalo se da zovu i nude se kao bebisiterke samo da bi se na trenutak našle u Zokijevom društvu - kaže naš sagovornik.Pomama za suprugom Jelene Marjanović čudi njegove prijatelje.- Žene kao da su poludele za Zoranom. Opsedaju ga na svakom koraku, šeruju njegove fotografije, pokušavaju da dođu do njegovog broja telefona. Zoki zna da je postao veoma popularan, ali to ga ne zanima. Skrhan je bolom zbog Jecine smrti, a još više ga muči što je ubica na slobodi - navode Marjanovićevi prijatelji.Prema njihovim rečima, Zoran je koncentrisan na ćerkicu i na sve načine pokušava da joj olakša gubitak majke.Misli samo na ćerku- Nesrećna devojčica ne zna da je na tako okrutan način ostala bez majke. Zoki joj ispunjava svaku želju, izlazi s njom, igra se... Jadan čovek, malena oseća da se majci nešto dogodilo i svakodnevno se raspituje o njoj. Ne zna više ni šta da joj kaže - pričaju naši sagovornici.Porodice Marjanović i Krsmanović doživele su još jednu tragediju. Pre nekoliko dana preminula je Jelenina baka Pelagija, od tuge za unukom. Ona je sahranjena u rodnom selu kod Novog Pazara, a Zorica Krsmanović, inače teško obolela, nije mogla poslednji put da se oprosti od majke.

Zoran Marjanović šokiranNIJEDNA NE MOŽE DA ZAMENI MOJU JELENUZoran Marjanović kaže da ga takve priče ne zanimaju i da je šokiran ovakvim bizarnim ponudama.- Čuo sam sve i svašta, ali za mene je to deseta dimenzija. Žene me uopšte ne zanimaju. Verujte da ne znam šta im je u glavama. Žene su kao nepročitana knjiga, a i svašta im pada na pamet. Apsolutno me ne zanima da li sam najpoželjniji udovac ili ne. Glupo mi je i da pričam o tome. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom - ispričao nam je Marjanović i nastavio:- Posvećen sam svojoj ćerki i svu svoju ljubav dajem njoj jer ona je proizvod jedne velike, neopisive ljubavi koju smo Jelena i ja imali - dodao je Zoran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja