ŽIVI SPALJENI U BMW: Otac prepoznao sina po tetovaži na butini

Utvrđen identitet mladića koji su izgoreli u BMW na Ibarskoj

ŽIVI SPALJENI U BMW: Otac prepoznao sina po tetovaži na butini

Crna Hronika -
Kako je ustanovljeno na Institutu za sudsku medicinu, u stravičnom udesu tokom vikenda nastradali su Miloš Tomić (25) i Aleksandar Jovanović (30) iz Beograda

BEOGRAD - Policija je utvrdila identitet dvojice muškaraca čija su ugljenisana tela pronađena u BMW, koji je u subotu oko četiri sata sleteo sa Ibarske magistrale i potom se zapalio.

Kako je utvrđeno na Institutu za sudsku medicinu, nastradali su Miloš Tomić (25) iz Resnika i Aleksandar Jovanović (30) sa Miljakovca.Ova informacija pre dva dana potvrđena je ožalošćenim porodicama.Bio kod devojke- Bio je moj sin Saša u ponedeljak da identifikuje telo. Prepoznao je Miloša po tetovaži na butini - kaže za Kurir Nada Tomić, baka nastradalog Miloša, koju smo juče našli u njihovoj porodičnoj kući.

Aleksandar Jovanović i Miloš Tomić
Aleksandar Jovanović i Miloš Tomić

Ona ističe da nije poznavala Jovanovića, koji je nastradao sa njenim unukom, ali dodaje da je znala da su prijatelji.- Čula sam da je Miloš planirao da ga uzme za kuma. Imao je nameru uskoro da se ženi. Nedavno je sredio svoj sprat, kupio nov nameštaj. Za koga je sad sve to - jecajući priča baka dok sedi u sobi u kojoj pored Miloševe slike gori sveća.Ne zna se čija su kolaPrema njenim rečima, Miloš je u petak po podne otišao kod devojke.- I sad ga vidim kako mi maše sa vrata, a u glavi mi odzvanjaju njegove poslednje reči: „Ćao, baba, brzo se vraćam!“ Ne mogu da verujem da ga više neću videti i da ćemo ga danas sahraniti. Bolje da sam ja otišla nego on - rekla je baba Nada i briznula u plač.Ona kaže da kola u kojima su dvojica mladića stradala ne pripadaju nijednom od njih.- Bili su zajedno kod Miloševe devojke Jelene na Ceraku. Miloš je otišao svojim kolima, ali ih je pozajmio drugu koji je automobil dovezao i parkirao u dvorište. Ne znam čija su kola bila u kojima su nastradali. Od Miloševe devojke Jelene saznala sam da te večeri nisu pili i da je Miloš otišao da odveze Aleksandra kući - kaže Nada i dodaje da je njen unuk vozio trke.

Porodica u šokuJOVANOVIĆI TUGUJUU porodici Aleksandra Jovanovića juče nisu imali snage da razgovaraju sa novinarima.- Aleksandar je imao „juga“, a kako smo čuli, taj BMW bio je od nekog Miloševog druga - kratko nam je rekao brat nastradalog Jovanovića.

nada Tomić rođaka
nada Tomić rođaka

Baka NadaTETKA OSETILA NESREĆUDa je Miloš nastradao, u subotu ujutru naslutila je njegova tetka, Nadina ćerka Sanja.- Zvala me je ujutru i pitala gde je Miloš. Rekla sam joj da ne znam, a onda mi je navela da se dogodila nesreća i da probudim sina Sašu, Miloševog oca. On još ne može da veruje šta nam se dogodilo. Od subote je na lekovima za smirenje - kaže baba stradalog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track