ZLA SUDBINA: Proslavili punoletstvo sina, pa poginuli u sudaru!

Smrt tri člana porodice Živković iz bora

ZLA SUDBINA: Proslavili punoletstvo sina, pa poginuli u sudaru!

Crna Hronika -

BOR - Policajac iz Bora Boban Živković (50), koji je sa suprugom Aleksandrom (49) i majkom Gradimirkom (76) poginuo na putu Bor-Zaječar, dva dana pre tragedije proslavio je 18. rođendan mlađem sinu Veljku.

Nesreća se dogodila kad je Živković zbog klizavog kolovoza izgubio kontrolu nad volanom „honde“, prešao na levu stranu i sudario se sa „opel astrom“, u kojem su teško povređeni muž, žena i njihov četvorogodišnji sin.

- Sutradan posle proslave slavljenik i njegov stariji brat Đorđe (23) otputovali su s devojkama na letovanje u Bugarsku. Roditelji su ih radosno otpratili, a mladići su otputovali ne sluteći tragediju - kažu poznanici ove porodice i dodaju:

- Po Veljka i Đorđa u Bugarsku su otputovale Bobanove kolege s posla. Njihov dolazak se očekuje danas, kad će odrediti i vreme sahrane.Koleginice nastradale Aleksandre, koja je bila sestra na odeljenju neurohirurgije, imaju samo reči hvale za nju.- Aleksandra je bila marljiva na poslu, korektna koleginica, druželjubiva. Ne možemo da verujemo da se ova strahota dogodila njenoj porodici - kažu koleginice.Bobanove kolege kažu da je bio odličan policajac.- Bio je i dobar vozač i čudi nas što se ovako nešto njemu dogodilo. Uvek je savetovao i opominjao druge kad je reč o vožnji, ali slučaj je hteo da i sam doživi nesreću - kažu kolege.D. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track