ZLOČIN IZ STRASTI U ŠAPCU: Vezao, mučio, pa ubio momka bivše supruge
Foto: Kurir T.J.

Ubistvo nožem u centru grada

ZLOČIN IZ STRASTI U ŠAPCU: Vezao, mučio, pa ubio momka bivše supruge

Crna Hronika -

Ubica Ž. M. nožem usmrtio Mirka Freja, s kojim je živela majka njegovog deteta

ŠABAC - Mirko Frej (32) ubijen je sinoć oko 20 sati u zgradi u Ulici kneza Ive 5 kod Velikog parka u centru Šapca, najverovatnije zbog ljubomore.Kako saznajemo, Frej je pronađen u stanu na drugom spratu u kojem je kao podstanar živeo s nevenčanom suprugom Andrijanom, vezan za stolicu, sa više ubodnih rana i tragovima mučenja.

U istom stanu nalazio se i Andrijanin bivši partner Ž. M., koji je imao jednu ubodnu ranu u predelu grudi, i za koga se pretpostavlja da je ubica. Supruga ubijenog takođe je bila krvava, ali ona nije povređena. Pretpostavlja se da je pokušavala da razdvoji bivšeg i sadašnjeg partnera.

- Hitna pomoć je došla po pozivu Frejove nevenčane supruge. On je u bolnicu prevezen mrtav, dok je drugi muškarac u životnoj opasnosti - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je ubistvo najverovatnije motivisano ljubomorom.- Frej i Ž. M. i ranije su bili u sukobu zbog Andrijane. Ona je nedavno počela da živi s Mirkom u stanu u kojem se dogodio zločin, a iz veze sa Ž. M. ima dete - otkriva naš sagovornik.Zoran Obradović, viši javni tužilac, potvrdio je za Kurir da je u centru Šapca jedna osoba ubijena, a druga ranjena, ali zbog interesa istrage nije mogao da pruži više detalja.(T. J.)

Komšije sumnjajuUBIJENI DILOVAO DROGU?Kako Kurir saznaje, komšije iz zgrade u Ulici kneza Ive 5, gde su se dogodili ubistvo i ranjavanje, navodno su rekli da je Frej konzumirao narkotike, a neki kažu i da ih je preprodavao. Šta je od toga istina, utvrdiće istraga. Inače, Mirko i Andrijana u zgradi su stanovali tek dva meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track