ZLOČIN KOD LESKOVCA: Dragan ubio ženu zbog ljubomore!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Selo Zlokućane zavijeno u crno

ZLOČIN KOD LESKOVCA: Dragan ubio ženu zbog ljubomore!

Crna Hronika -

Slađana se branila i borila za život. Lokve krvi su bile svuda. Strašno je što se sve odigralo pred njihovom unukom, pričaju komšije

LESKOVAC - Slađana, ćerko, majčina lepoto, kako će majka bez tebe... Joj, šta to učini Dragan! Zašto ubi moje oči i dušu - naricala je majka Vera za ćerkom Slađanom (41), koju je zbog ljubomore ubio suprug Dragan Mitić (50) iz leskovačkog sela Zlokućane, a potom je pokušao da se obesi.

- Pošto mu nije pošlo za rukom da se obesi, onda je, najverovatnije istim nožem, sebi naneo nekoliko rana, zbog kojih je transportovan u niški Klinički centar i nalaz se u teškom stanju. Slađana se branila i borila za život. Lokve krvi su bile svuda. Strašno je što se sve odigralo pred njihovom unukom - pričaju komšije.Tragedija se dogodila u sredu oko 15 časova u porodičnoj kući. Slađanina majka Vera kaže da su se Dragan i Slađana često svađali.- Dragan je bio ljubomoran i mislim da je to razlog tragedije - priča majka Vera, a njene sumnje o ljubomori potvrdili su i rođaci i prijatelji ove porodice.A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track