ZORAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Jana ne pita za baku, misli da je u bolnici
Foto: Dragan Kadić

PORODIČNA TRAGEDIJA

ZORAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Jana ne pita za baku, misli da je u bolnici

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ne brini, tata, moja baka Zoka će biti dobro - rekla je mala Jana Zoranu Marjanoviću, suprugu monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović u Borči.

Prošlo je pet dana od smrti Jelenine majke Zorice Krsmanović i isto toliko koliko je njena unuka Jana nije videla. Zoran Marjanović za Kurir kaže da Jana ne zna da joj je baka preminula i da veruje da je još uvek u bolnici.- Još joj nisam rekao za Zoku i teško mi je da joj kažem. Jana je mnogo volela Jeleninu majku, koja ju je s vremena na vreme i čuvala. Videću s psihologom kad i kako da joj saopštim da baka Zoku nikada više neće videti. Zasad je olakšavajuće to što još nijednom nije tražila da je vodim kod Zorice - objašnjava Zoran.

On dodaje da vodi računa o Jani i njenom odrastanju.- Potpuno sam se posvetio njoj i njenim željama. Ide u igraonice, vrtić, svaki trenutak gledam da provede sa svojim vršnjacima i da normalno nastavi svoj život. Mogli smo i da odemo negde na odmor, ali, iskreno, ne ide mi se nigde dok ne saznam ko je ubio moju Jecu. Želim da sam tu za svaki slučaj i ukoliko zatrebam policiji - kaže Zoran.Prema njegovim rečima, njegov otac Vladimir je dobro, ali se slabo kreće.- Uzima terapiju, ali se umori i od deset koraka koje napravi. Njemu srce radi samo 40 posto i nije ni čudo što se brzo zamara - rekao je Zoran.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track