ZORAN MARJANOVIĆ NE IZBIJA IZ POLICIJE: Inspektori na novom tragu krvniku iz Borče!
Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

ISTRAGA

ZORAN MARJANOVIĆ NE IZBIJA IZ POLICIJE: Inspektori na novom tragu krvniku iz Borče!

Crna Hronika -

Srpska policija danonoćno radi na identifikovanju monstruma koji je 2. aprila krvnički ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, dok je trčala po nasipu u naselju Crvenka. Svaka indicija, novo saznanje ili informacija o brutalnom ubistvu policija proverava.

Brutalno ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je pronađena mrtva 2. aprila na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, ni posle 218 dana nije dobilo epilog. Pomaka u istrazi jedne od najvećih misterija u srpskoj kriminalistici zvanično nema, iako policija danonoćno radi na identifikovanju ubice.Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, kazao je Kuriru da do njega nisu stigle nikakve nove informacija o zločinu.- Sve što sam znao rekao sam više puta policiji. Sve sumnje koje sam imao predočio sam i, proveravali su. Zovu me često, kad im zatrebam zbog saznanja koja u međuvremenu prikupe - kazao je za Kurir Zoran Marjanović na Zadušnice, kad je sa ocem obišao ženin grob, a potom i mesto na nasipu gde je pronađeno njeno telo.Podsetimo, pevačica je ubijena 2. aprila, dok je trčala po nasipu u naselju Crvenka. Uprkos svim naporima beogradske policije, Jelenin ubica i dalje se slobodno šeta, a motiv ubistva još nije otkriven.„Više nisam pametan“ - Jedno vreme sam sumnjao da ubistvo ima veze s pretećim porukama koje je Jeca dobijala, nakon toga počeo sam da verujem da je to možda uradio neko nasumično, dok je nasipom slučajno prolazio, neki bolesnik... Ne znam, više nisam pametan. Znam samo da bih pristao na smrtnu kaznu samo da je moja Jeca s našom Janom - kazao je suprug pevačice.Oružje kojim je Jelena Marjanović ubijena nikad nije pronađeno, iako je policija mesecima pretraživala nasip i kanal u kome je otkriveno njeno telo.Saslušanje- Kanal u Crvenki sada je potpuno presušio, pa verujemo da se ubica vratio na mesto zločina i odneo taj predmet. U nedeljama nakon ubistva policija je pokušavala da ga isuši, ali podzemne vode su nadolazile i to nije bilo moguće - objašnjava izvor blizak istrazi.Tokom sedam meseci istrage saslušano je više od 300 ljudi, stanovnika Borče i Crvenke, kao i poznanika pokojne pevačice.- Informativni razgovor obavljen je sa gotovo svim ljudima koji su bili u kontaktu s Jelenom, počevši od njenih rođaka pa do prijatelja, saradnika. Saslušanja se još uvek obavljaju jer postoji mogućnost da bi se neko mogao setiti detalja koji bi bio značajan za istragu - otkriva naš sagovornik iz istrage.Inače, tokom detaljne istrage obavljena su veštačenja brojnih automobila i bicikala koji su viđeni u blizini nasipa.

TragedijaKUĆA SMRTIOd Jelenine smrti porodice Marjanović i Krsmanović zadesile su brojne tragedije.- Kuće su im zavijene u crno! Nakon što je Jelena ubijena, preminula joj je baka, a potom i majka Zorica. Vladimiru Marjanoviću, svekru pevačice, koji je inače srčani bolesnik, usled velikog stresa i tuge za izgubljenom snajkom zdravstveno stanje se znatno pogoršalo. Bože, šta li su ti to zgrešili? - pitaju se komšije Marjanovića.

Danas u KURIRU pročitajte još:

* LEPA LUKIĆ U ŠOLJI TRAŽI LOPOVE: Hm, vidim neke rešetke! To znači da su im policajci na tragu!* VUČIĆ I MILO NA METI RUSKIH NACIONALISTA?! Novi detalji o pripremi atentata na premijere Srbije i CG* ELENA MI SE NE RAZVODI ZBOG SKANDALA S ŠERIFOVIĆKOM: Verica Rakočević progovorila o lezbo aferi!* ISPOVEST SOBARICE IZ HOTELA STRAVE U NIŠKOJ BANJI: Nisam devojka ubice, hteo je i mene da ubije* PAŽNJA! ŠTA ZNAČE OZNAKE NA PROIZVODIMA: Simbol na ambalaži spašće vam život!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track