ZORAN MARJANOVIĆ: Ne mogu da izađem iz kuće, jezivo je šta se sve događa
Foto: Damir Dervišagić

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović

ZORAN MARJANOVIĆ: Ne mogu da izađem iz kuće, jezivo je šta se sve događa

Crna Hronika -

BEOGRAD - Oni koji bi trebalo prvi da traže od Boga da okaje njihove grehe, ti su prvi našli da sude. To je jezivo. Da ne poželiš ni najgorem neprijatelju.Ovako započinje svoju priču Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

- Jezivo je ovo što se događa. Ne mogu iz kuće da izađem - kaže Marjanović.

Na izjave da će ubica biti uhapšen narednih dana kratko je odgovorio.- Ne mešam se u rad policije - kazao je Marjanović.

Dani mu, kako priča, prolaze čuvajući ćerkicu Janu.

- Posvećen sam Jani 24 sata dnevno. Pokušavamo da je adaptiramo na sve ovo što se događa oko nje, na gubitak njene majke. Priča o njoj često, ali to je normalno. Normalno je da priča o svojoj mami - drhtavim glasom govori Marjanović dok pazi na ćerkicu u jednoj dečjoj igraonici. Ludnica

- Izveo sam je malo u igraonicu. Poludeće u kući. Po ceo dan smo tamo. Ne možemo da izađemo - ističe Marjanović, koji je odmah po pronalasku Jeleninog beživotnog tela 3. aprila proveo 48 sati u pritvoru. Tamo je bio podvrgnut poligrafskim ispitivanjima, koja je prošao.

Inspektori koji rade na rešavanju slučaja ubijene pevačice Jelene Krsmanović 20. aprila odveli su na saslušanje i čuvara iz preduzeća „Srbijašume“, koji je, kako saznajemo, u vreme Jeleninog ubistva imao rane na glavi.

- Kolega je bio dežuran u sredu u 15 sati, kada su inspektori došli po njega. Bio je na poligrafu, koji je prošao. Ostavio nam je poruku da su ga odveli i da se na posao vratio tek oko 20 sati. On je dobar čovek za sve nas, nije agresivan, niti je ikada pravio probleme. Loš je jedino po sebe, jer pije - kažu zaposleni u ovom preduzeću.

Zoranov otac, Vladimir Marjanović, izjavio je da cela porodica želi da što pre sazna ko je ubio njihovu Jelenu.

- Jedva čekamo da saznamo ko je ubica. Želimo da prestanu da nas blate, jer su napisi u novinama sve gori i gori. Dete ne možemo da izvedemo napolje. Ugrožena nam je i bezbednost, jer ko zna kakav ludak se nalazi na ulici i može da nam naudi zbog svega pročitanog. Zoki je očajan zbog ovog linča. Ne spava uopšte, nimalo mu nije lako. Ni sa gubitkom ne stiže da se susretne - priča Marjanović.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track