ZVERSKI MUČENA: Seksualno se iživljavali nad staricom do smrti!
Foto: Shutterstock

Tortura nad nepokretnom ženom

ZVERSKI MUČENA: Seksualno se iživljavali nad staricom do smrti!

Crna Hronika -
Razbojnici provalili u kuću Anđe Azuicki (88) iz Novog Bečeja, silovali je i brutalno ubili posle višečasovnog zlostavljanja

NOVI BEČEJ - Anđa Azuicki (88) iz Novog Bečeja mučena je, silovana i brutalno ubijena u svojoj kući. Kako Kurir saznaje, razbojnici su izvršili premetačinu, a potom su se seksualno iživljavali nad staricom dok nije preminula u najtežim mukama. Policija traga za ubicama i, prema poslednjim informacijama, steže se obruč oko ovih zločinaca.Užasan prizorTelo nesrećne žene pronađeno je u petak u njenoj kući u Ulici 5. oktobra na periferiji Novog Bečeja.- Leš je pronašla komšinica i obavestila policiju, koja je zatekla leš u lokvi i premetačinu u kući. Anđa je poslednjih godina, posle smrti muža, živela sama i izdržavala se od njegove skromne penzije. Bila je gotovo nepokretna, obolela je od epilepsije. Stanovala je u oronuloj kući, koja je u veoma lošem stanju. Pretpostavlja se da su bila najmanje dva napadača. Oni su je opljačkali, a potom su je silovali i seksualno se iživljavali nad Anđom, koja je jedva imala 40 kilograma - kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje:- Bila je izložena strašnoj torturi. Silovana je i zverski mučena. Prizor na koji su policajci naišli bio je jeziv, videli su njeno unakaženo telo. Čak su i oni bili užasnuti iako su navikli na razne prizore. Pre nego što je izdahnula, nesrećnoj ženi zlotvori su gurali štap u anus.Policija na traguKomšije iz ulice 5. oktobar ne mogu da veruju šta se dogodilo njihovoj dugogodišnjoj poznanici Anđi.- I mi smo čuli da je bila izložena mučenju koje normalan ljudski um ne može da razume. Nadamo se da će policija što pre pronaći ubice i da će oni biti najstrože kažnjeni. Anđa je oduvek bila mirna, povučena i živela je skromno. Bila je sirotinja, ne znam šta su razbojnici mogli da pronađu u kući. Ne verujemo da je imala ušteđevinu, jedva je sastavljala kraj s krajem - ispričale su komšije.Policija u Novom Bečeju još nije izdala zvanično saopštenje, ali je, prema našim saznanjima, na putu da reši ovaj stravičan zločin.- Potraga za počiniocima ovog zverskog zločina je u toku, a policija steže obruč oko ubica. Verujemo da su oni znali da starica živi sama i da im je neko rekao da idu kod nje - kažu naši izvori.

Živadin Živanović
Živadin Živanović

Crni novembarSERIJA NAPADA NA STARIJE ŽENEZločin u Novom Bečeju samo je jedan u nizu napada i silovanja starijih žena u ovom mesecu. Miodrag S. (19) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je silovao taštu. Nekoliko dana kasnije Živadin Živanović (19) iz Lozovika silovao je D. I. (74). Pre nekoliko dana provalnik je upao u kuću R. C. (82) u Negotinu. Pokušao je da je siluje, ipak, starica je pružila veliki otpor i uspela se odbrani od manijaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track