ZUKORLIĆ SPREMAN ZA BEOGRADSKE IZBORE: Ostajemo lojalan partner SNS, ali u kampanju idemo sami
Foto: Marina Lopičić

Privode kraju prikupljanje potpisa za predaju liste

ZUKORLIĆ SPREMAN ZA BEOGRADSKE IZBORE: Ostajemo lojalan partner SNS, ali u kampanju idemo sami

Izbori 2018. -

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić kaže da je ta partija lojalan partner Srpskoj naprednoj stranci (SNS), ali da će joj na beogradskim izborima biti konkurent, kao i da će u kampanji kritikovati sve konkurente, pa i ''partnersku i prijateljsku SNS''.

Zukorlić je rekao da SPP privodi kraju prikupljanje potpisa za kandidaturu na predstojećim izborima u Beogradu i izrazio uverenje da će za nekoliko dana izborna lista ''Dr Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja'' biti predata Gradskoj izbornoj komisiji.

''Mi smo veoma lojalni partneri, ali ovo je utakmica koju trčimo sami i učinićemo sve da predstavimo našu opciju. Kritikovaćemo konkurente, pa makar bili iz naše prijateljske i partnerske opcije SNS. To što nismo na istoj listi sa SNS ne znači da smo neprijatelji, ali jesmo konkurenti'', naglasio je Zukorlić.

On smatra da je na političkoj sceni potrebna nova opcija koja nije ni vlast, ni opozicija, kao i da smo previše heterogeno društvo da bismo se svrstavali samo na dve strane.

''U SPP nema isključivosti, mržnje ni zadrtog antagonizma koji postoji između vlasti i opozicije. Mi možemo da razgovaramo i sa jednima i drugima'', poručio je Zukorlić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo“ o izborima u glavnom gradu Šta nude Čačanin i Novopazarac u trci za Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track