KONVENCIJA SNS U ŽELEZNIKU Vučić: Pobedićemo ubedljivije nego što opozicija misli jer volimo Beograd!
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predizborni skup u Sportskoj hali FMP

KONVENCIJA SNS U ŽELEZNIKU Vučić: Pobedićemo ubedljivije nego što opozicija misli jer volimo Beograd!

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, Zoran Radojičić, prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" i Irena Vujović, kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda, učestvovali su danas na mitingu Srpske napredne stranke u Železniku.

1 / 7 Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Skup je održan u sportskoj hali FMP Železnik, gde je bio prisutan veliki broj članova SNS, aktivista i simpatizera.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik SNS poručio je pred velikim brojem okupljenih da opozicija svakodnevno uverava u ubedljivu pobedu, ali da će "pobeda biti u rukama naprednjaka, jer oni vole Beograd".

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Jači je onaj koji radi od onog koji ništa ne radi, nego samo sa strane posmatra, kibicuje i dobacuje. Nismo se uplašili, ne bojimo se kibicera. Zato ćemo da ih pobedimo", rekao je Vučić.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

On se izvinio partijskim kolegama i pristalicama sto neće moći mnogo da pomaže u kampanji liste na "beogradskim izborima", jer, kako je rekao "imaćemo mnogo vaznih poseta, mnogo bitnih gostiju će doći u Beograd, mnogo ćemo imati poseta u inostranstvu". Rekao je, međutim, da je Srbija danas na dobrom putu, te da se nakon 15 godina propadanja i traženja sebe vratila na pravi kolosek.

Prvi na listi izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić izjavio je danas da u viziji kojom se vode i koju će ostvariti centralno mesto imaju Beograđani i poručio da će svaki građanin glavnog grada Srbije imati isti kvalitet života bez obzira u kojem delu grada živeo.

Radojičić je na predizbornoj konvenciji u Železniku rekao da imaju tim koji je sposoban i posvećen tome, te da će se transparentno, posvećeno i iskreno boriti da se sve planirano i ostvari, a to je "Beograd budućnosti u kojem će želeti da žive i ostanu naša deca i Beograd metropola na svetskom i evropskom nivou.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"I to teškim merama, ali zato i dalje mora da se radi. Uspeli smo, i zato jedno veliko hvala penzionerima koji su izneli najveći teret i razumeli šta smo radili i šta je to za budućnost zemlje", rekao je Vučić. I danas, dodao je, penzioneri vise ne strahuju, jer znaju da će i oveg godine ali i narednih imati sve veće penzije i živeće sve bolje.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Neće strane ambasade odlučivati o putu kojim će ići Srbija!"

"Naša je zemlja na vetrometini različitih interesa, ali neću da kukam zbog toga, jer nas je odgovor na sve to čvrst stav da Srbiju vodimo ka EU, ali da nećemo da uvodimo sankcije Rusiji.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Danas Srbija uživa poštovanje. Kad Srbija nešto kaže danas, svi znaju da Srbija to i misli i da Srbija to i provodi", poručio je on za kraj.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PREDIZBORNI MITING SRPSKE NAPREDNE STRANKE: Vučić i Radojičić pred pristalicama u Sportskom centru Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track