SNS POSLE NAPADA NA SVOJE AKTIVISTE: Opozicija pokazala pravo lice
Foto: Marina Lopičić

Beogradski izbori

SNS POSLE NAPADA NA SVOJE AKTIVISTE: Opozicija pokazala pravo lice

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predstavnici opozicije su sinoć pokazali svoje pravo lice, saopštila je Srpska napredna stranka, povodom napada na članove njenog stranačkog podmlatka.

"Nije im dosta sramote što svaki dan seju samo mržnju i izgovaraju laži već su se danas ujedinili i u nasilju. Dok lista oko Demokratske stranke podržava siledžije, iz Đilasovog štaba poručuju da bi svi trebalo da tuku članove SNS".

U tekstu se podseća da su u toku dana fizički napadnuti omladinci SNS, mladić i devojka, koji su počiniocu tog siledžijskog dela bili krivi samo zato što su članovi ŠN, a nije ih spaslo brutalnog nasilja ni to što su oboje bili pristojni i dostojanstveni dok su obavljali stranačke aktivnosti.

"Da skandal bude veći, umesto da svi osude brutalno nasilje, prebijanje mladića i šamaranje i guranje devojke, Šutanovac i Živković podržavaju nasilje i šire laži - za Živkovića je pomenuti siledžija u stvari častan oficir, jer je, po Živkoviću, očigledno časno kada neko tuče žene, dok Đilasov Janković ne samo da podržava nasilje nad ženama, nego poziva sve na prebijanje građana koji podržavaju Aleksandra Vučića i SNS", napominje se u saopštenju.

SNS poručuje Đilasu, Šapiću, Jankoviću, Šutanovcu, Živkoviću, Jeremiću i svima ostalima da je nikada neće uplašiti i sprečiti da se bori i za bolji Beograd, i za bolju Srbiju, i da siledžijama, lopovima i lažovima neće dozvoliti da ponovo uništavaju budućnost Srbije i naše dece.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track