MITING NAPREDNJAKA U RIPNJU Vučić pred pristalicama: Prosečne plate u Beogradu ove godine i do 500 evra!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Skup ispred porte Crkve Svete Trojice

MITING NAPREDNJAKA U RIPNJU Vučić pred pristalicama: Prosečne plate u Beogradu ove godine i do 500 evra!

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" Zoran Radojičić učestvovali su danas na mitingu Srpske napredne stranke u Ripnju.

1 / 8 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Skup je održan ispred porte Crkve Svete Trojice pred velikim brojem aktivista i simpatizera vladajuće partije, a prvi su se obratili predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub karić i voditelj Živorad Nikolić.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll
foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Potom se obratio i predsednik SNS Aleksandar Vučić koji je poručio da će nastaviti da obilazi sve delove Srbije i pratiti koliko je toga urađeno.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Mogu da obilazim i Srbiju i beogradska naselja jednako, a ponekad i više i češće od svih ostalih. Želim da vam pokažem na kako dobrom mestu živite. Uskoro krećemo punom parom u izgradnju obilaznice do Bubanj potoka. Gledaćemo da jačamo ekonomski položaj svih naših ljudi, da dodatno smanjujemo nezaposlenost. Hoću da sa vama razgovaramo, šta e to što bi vam značilo za sigurnost i budućnost vas i vaše dece", istakao je Vučić i dodao zahvalnost penzionerima koji su, zbog manjenja penzija, snosili najveći teret reformi, te najavio da će ove godine biti povećanja plata i penzija.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Verujem da će se u Beogradu stići do prosečne plate od 500 evra". podvukao je on i dodao da je "glavni argument opozicije, zbog tolike mržnje što nemaju kasu u njihovom džepu, pošto su ranije uzimali pare iz nje, "Vučiću pe.eru".

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Onda je jasno zašto građani glasaju i glasaće za ovu listu i njene ozbiljne planove i program. Mi ćutimo, vredno radimo i na svim izborima iz pobeđujemo i to sve ubedljvije. Pravili su proteste kada smo pobedili sa 40 odsto razlike. To je nezabeležen slučaj u modernoj Evropi. Stalo im je navodno do Beograda, a Đilas se nijednom nije pojavio u gradskoj skupštini iako je odbornik. Nije govorio baš nijednom u ime građana. Ali se sada pojavio, zajedno sa Šapićem, njegovim pomoćnikom, koji je tukao ljude u Sopotu po Đilasovom nalogu. Vide da je beogradska kasa u dobrom stanju, jer je aktuelna vlast uradila mnogo, iako se, kako kažu, svađaju između sebe, i smanjila dug Beogarda za 500 miliona evra", objasnio je on.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Tih 500 miliona oni bi da uzmu u svoje džepove, rekao je.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track