SMEŠNA STRANA KAMPANJE: Naprednjaci u spotu isprozivali Šapića i Đilasa, predsednik opštine NBG odgovorio: Ja sam realno bolji dasa!
Foto: PrintScreen, Zorana Jevtić, Fonet/Zoran Mrđa

Oglasio se na Tviteru

SMEŠNA STRANA KAMPANJE: Naprednjaci u spotu isprozivali Šapića i Đilasa, predsednik opštine NBG odgovorio: Ja sam realno bolji dasa!

Izbori 2018. -

Srpska napredna stranka objavila je prvi predizborni spot uoči predstojećih izbora u Beogradu aludirajući na to kako bi izgledala gradska vlast ako pobedi opozicija, a u videu je na zidu improvizovane kancelarije gradonačelnika okačena slika Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića.

foto: Printscreen/YouTube

Spot pod nazivom "Gde je gradonačelnik" odmah je izazvao polemiku na društvenim mrežama, a oglasio se i aktuelni predsednik opštine Novi Beograd porukom da je od Đilasa "bolji dasa" nego što je to na snimku namontirano.

"U ovom naprednjačkom spotu, najveća sprdačina sa mnom. Stavili me ko Deni de Vita u "Blizancima", a Đilas je kao Švarceneger. A realno sam bolji dasa od njega", šaljivo je poručio Šapić.

(VIDEO) GDE JE GRADONAČELNIK? SNS objavio prvi predizborni spot za beogradske izbore!

Podsetimo, u spotu, navodni gradski menadžer pokušava u nekoliko navrata da dođe do gradonačelnika Beograda, ali ne uspeva jer prvi čovek grada uvek ima "preča posla".

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YouTube, Fonet/Zoran Mrđa, Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "MOŽETE SAMO DA SANJATE DA SRBIJA PRIZNA KOSOVO!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track