(VIDEO) MUČI ME KURJE OKO NA LEVOJ NOZI, NE MOGU DA KORAČAM, ALI ONO SE SAMO PRAVI VAŽNO: Urnebesni izborni spot Predraga Markovića nasmejao sve
Foto: Printscreen/YouTube

Pokret obnove kraljevine srbije u kampanji za beograd

(VIDEO) MUČI ME KURJE OKO NA LEVOJ NOZI, NE MOGU DA KORAČAM, ALI ONO SE SAMO PRAVI VAŽNO: Urnebesni izborni spot Predraga Markovića nasmejao sve

Izbori 2018. -

Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije na izborima za Skupštinu Beograda Predrag Marković snimio je spot kojima je u aktuelnoj kampanji malo koga ostavio ravnodušnim.

foto: Printscreen/YouTube

Marković je, naime, odlučio da se glasačima približi na nesvakidašnji i duhovit način, pa se tako u izbornom videu žali ni manje ni više nego na kurje oko.

"Izvinite, muči me ovo kurje oko na levoj nozi, ometam vas pri snimanju jer ne mogu da koračam normalno, ali da vam kažem nešto - ono se samo pravi važno", započinje Marković obraćanje glasačima i spotu snimljenom u Pionirskom parku.

foto: Printscreen/YouTube

On u nastavku tvrdi da za boljku koja ga muči postoji narodni lek uz poruku da je Srbiji potrebno "ono prirodno", aludirajući na obnovu kraljevine.

Pokret obnove Kraljevine Srbije imao je manjih poteškoća pri predaji liste, jer im je ista isprva odbijena zbog nedostataka, ali nakon što su oni otklonjeni, Gradska izborna komisija ju je usvojila, pa će se Pokret pred glasačima 4. marta naći pod rednim brojem 14.

Mihailović: Bićemo najveće iznenađenje izbora

Kandidat za gradonačelnika Beograda na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije Vojislav Mihailović izjavio je da će POKS biti najveće iznenađenje na predstojećim lokalnim izborima, "uprkos agencijama za istraživanje javnog mnjenja, koje tu stranku najčešće ne stavljaju ni kao mogućnost izbora, ili namerno umanjuju njene potencijalne rezultate".

foto: Fonet/Dragan Antonić

Na taj način, smatra Mihailović, pojedine agencije, s očiglednom namerom pokušavaju da sakriju od građana jedinu mogućnost da glasaju za obnovu kraljevine.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YouTube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li ste primetili vrhunsku nepismenost gradskih vlasti?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track