RASIM LJAJIĆ: Ukoliko pobedimo na izborima prioritet će biti briga o starima
Foto: Fonet/Zoran Mrđa

u poseti klubu penzionera

RASIM LJAJIĆ: Ukoliko pobedimo na izborima prioritet će biti briga o starima

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i kandidat za odbornika SDP Srbije na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Rasim Ljajić izjavio je danas da će se ako bude izabran u vlast u Beogradu, baviti jačanjem socijalnih usluga za starije gradjane.

SDP Srbije navodi da je Ljajić to najavio tokom posete Klubu penzionera u Velikom Mokrom Lugu.

"Dok sam bio ministar rada i socijalne politike, manje-više sam obilazio ovakve ustanove, udruženja i klubove penzionera. Kao jedan bolji deo sećanja na taj period ostalo mi je upravo druženje s ljudima treće životne dobi - s penzionerima. Hteo bih i da po završetku izbora nastavimo sa aktivnostima koje smo započeli u ovoj kampanji", rekao je Ljajić.

"Mislim da je najmanje što možemo da učinimo da obezbedimo bar osnovni prostor za funkcionisanje penzionerskih klubova. Verujem da svaka opština na teritoriji grada Beograda može taj minimum da učini - da obezbedi mesto za okupljanja penzionera, a oni će ga obogatiti različitim sadržajima", rekao je Ljajić.

Kazao je da nije dovoljno da se samo organizuju izleti i ekskurzije i to obično tokom predizbornih kampanja, već da to mora da bude svakodnevna aktivnost.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SRBIJI PRETI MASOVNO TROVANJE CIJANIDOM, UPOZORAVAJU STRUČNJACI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track