STAMATOVIĆ: Sevojničanima za 10 dana banulo 8 članova Vlade Srbije sa punim rukama virtuelnih poklona
Foto: Filip Plavčić

lokalni izbori

STAMATOVIĆ: Sevojničanima za 10 dana banulo 8 članova Vlade Srbije sa punim rukama virtuelnih poklona

Izbori 2018. -

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da je Sevojno za samo 10 dana kampanje za lokalne izbore, posetilo osam članova vlade koji su meštanima obećali investicije vredne milijardu evra.

"Sevojničanima je na noge, sa punim rukama virtuelnih poklona i obećanja, banulo osam članova Vlade Srbije. Došla je (Snež)Ana sa sedam svojih patuljaka Ljutkom, Pospankom, Tupkom, Učom, Kijavkom, Srećkom i Stidljivkom i svi oni su varošanima Sevojna obećali investicije vredne milijardu evra", rekao je Stamatović.

Žiteljima Sevojna obećali su kružni i regionalni put, krak autoputa, pasarelu preko pruge i magistrale, vodovod i magistralni cevovod, rekonstrukciju železničke stanice, ;sportsku halu, zavičajni muzej, umetničku galeriju, alhemičarsku zadrugu i dve fabrike za malinare, inovacioni centar, Fakultet visokih informacionih tehnologija i studentski kampus, ulaganja u namensku industriju, ekološki raj, rekao je Stamatović.

Prema njegovim rečima, obećane investicije vredne milijardu evra, nisu male na sedam hiljada gradjana te opštine s obzirom da se poseta na najvišem nivou očekuje za subotu. Stamatović je podsetio da je u Sevojno do sada stiglo 40 lopata, i da je realizovan projekat "Sevojno na vodi" jer pod sadašnjom vlašću naprednjaka, čim padne kiša, varoš pliva u kanalizaciji.

Stamatović je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, "poštujući činjenicu da je iz ljubavi prema Sevojnu lokalnu naprednjačku listu nazvao po sebi i kandidovao se za predsednika opštine", da podnese ostavku na državnu funkciju, trajno preuzme lokalnu upravu i počne da gradi "Sevojno budućnosti".

Lista "Ujedinjeni pobedjujemo. Za Sevojno, za Srbiju", će mu, kako je dodao, zauzvrat, obezbediti političku i svaku drugu podršku u vizionarskom i pregalačkom naporu.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVO JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Ćerka bila na nasipu, dok joj je otac ubijao majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track