SNS: Đilas vodi kampanju laži i manipulacije
Foto: Kurir printscreen

naprednjaci kritikuju bivšeg gradonačelnika

SNS: Đilas vodi kampanju laži i manipulacije

Izbori 2018. -

Beogradski odbor Srpske napredne stranke kritikovao je danas kandidata za gradonačelnika izborne liste "Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju" Dragana Đilasa, ocenivši da "vodi kampanju laži i manipulacije", ali da građani Beograda "pamte ono što je ostavio za sobom".

Povodom Đilasove izjave da garantuje da će, u slučaju da izborna lista koju predvodi uđe u gradsku vlast, u naredne četiri godine u Mirijevu biti izgrađena još jedna osnovna škola i najmanje jedno obdanište, beogradski odbor SNS je saopštio da on može da garantuje građanima novo zaduživanje Beograda, neplaćene replike, "Pazl-gradove" i rijaliti programe od kojih nemaju ništa.

Beogradski odbor SNS je u saopštenju naveo da je Đilas ostavio "nefunkcionalne podzemne kontejnere koje su platili šest miliona evra da bi propadali kroz njih".

"Sećaju se i ostalih nameštenih poslova koji su ispraznili gradsku kasu, a napunili njihove džepove, poput rekonstrukcija ulica koje su preplaćene po nekoliko miliona dinara narodnih para", naveo je beogradski odbor SNS.

Beogradski odbor SNS je izrazio uverenje da će građani Beograda 4. marta izabrati politiku koja razvija, modernizuje i uređuje Beograd, politiku koja brine o građanima i njihovim potrebama i koja ravnomerno zavija glavni grad Srbije.

Kurir.rs/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kako je otkriven identitet čoveka koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track