(VIDEO) ŽENU SPASLI IZ PAKLA: Manijak je okovao, zaključao u kontejner i silovao danima
Foto Printscreen Youtube, Foto: Printscreen YouTube

Isplivao snimak

(VIDEO) ŽENU SPASLI IZ PAKLA: Manijak je okovao, zaključao u kontejner i silovao danima

Planeta -

Američka policija je objavila snimak dramatične akcije u Južnoj Karolini iz novembra 2016. godine. Tokom nje je spašena 30-godišnja devojka Kala Brun koju je Tod Kolep (46) kidnapovao, zaključao u kontejner na svom imanju a zatim redovno silovao.

Kasnije je otkrivena strašna istina – Tod Kolep ubio je ukupno sedmoro ljudi. Prošlog meseca osuđen je na sedam doživotnih kazni zatvora i dodatnih 60 godina.

Policajci su Kalu Brun pronašli nakon što su čuli njeno zapomaganje iz velikog metalnog kontejnera. Morali su da ga otvore motornom testerom kako bi spasili Brunovu, koja je bila unutra vezana lancem, što pokazuje i snimak, prenosi Dejli Mejl.

Tokom desetominutne operacije policajci su se kretali pažljivo, sa oružjem u rukama, a pronašli su obučenu Kalu Brun kako sedi na podu sa lancem oko vrata.

Kada su je upitali za njenog dečka Čarlija Karvera, koji je nestao zajedno sa njom, Brown je tiho odgovorila “Čarli? Ubio ga je.”

“Tod Kolep upucao je Čarlija Karvera tri puta u grudi, obmotao ga i stavio u kantu traktora, a mene zaključao ovde dole. Nikada ga više nisam videla. Kolep je rekao da je mrtav i zakopan. Rekao je da ovde ima više mrtvih i zakopanih tela”, rekla je.

Inače, 3. novembra prošle godine policija je došla na imanje Toda Kolepa da bi potražili Kalu Brun i njenog dečka Čarlsa Dejvida Karvera (32). Par se već dva meseca vodio kao nestao, a njen mobilni je ukazivao da su bili na ovom području u vreme nestanka.

Policija je pronašla tri tela na Kolepovom zemljištu pre nego što su čuli jauke zarobljene žene i spasli je.

Kala Brun im je ispričala da joj je Kolep priznao ubistvo bračnog para koje je počinio pre nego što je nju zarobio, kao ubistvo četvoro ljudi u lokalnoj prodavnici motora, što su zločini koji su bili nerešeni punih 13 godina.

Braun i Karver došli su kod Kolepa dva meseca ranije, zbog čišćenja. Nakon što su pronašli Brunovu i uhvatili Kolepa, istražitelji su pretražili njegovo imanje i pronašli Karterovo telo u plitkom grobu, kao i ostatke još dvoje ljudi.

(Kurir.rs/Net.hr)

Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beba upala u kanalizaciju, spasioci bili bespomoćni, a onda je došao klinac sa divovskim srcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track