(VIDEO) ŠOKANTNE ISPOVESTI DOSTAVLJAČA PICA: Seks i nasilje umesto napojnica
Foto: Profimedia0334617515

nije lak posao

(VIDEO) ŠOKANTNE ISPOVESTI DOSTAVLJAČA PICA: Seks i nasilje umesto napojnica

Planeta -

Na Reditu se nedavno pokrenula rasprava o iskustvima dostavljača pica - kakav je to zaista posao i šta dostavljači sve vide, čuju i prožive. U SAD je taj posao itekako stresan jer nikad ne znaju kome kucaju na vrata, pogotovo ako odlaze u opasnije delove grada.

Ovi dostavljači otkrili su kako redono viđaju gole ljude, a neke od njih su i napali, pretukli i opljačkali, prenosi Biznis Insider koji donosi nekoliko, u najmanju ruku neobičnih, priča.

"Nikad ti nije ugodno kad se to dogodi. U restoranu samo čak imali popis adresa na kojima se to često i događalo", kaže Key103.

"U prorezu za poštu na vratima me je dočekao penis u erekciji. Na vrhu penisa je bio zalepljen post it na kojem je pisalo: novac je ispod otirača, a ovo je napojnica. Nazvao sam policiju, a šefu smene je bio najveći problem što nisam ostavio picu i pokupio novac. Isprva sam se smejao, ali kad se pomerio shvatio sam da je pravi. Pomislio sam da ga udarim sa picom, ali sam se predomislio. Uslikao sam ga i pozvao policiju", - simonfenix

"Bila sam dostavljačica pice. Radila sam u Pica Hatu i imala sam narudžbinu za četiri velike pice koje sam trebala da odnesem u malo opasniji kvart, ali u tome trenu nisam razmišljala o tome. Ispred kuće su me dočekala dva momka, došla sam do njih i spustila pogled na račun kako bih im naplatila. U tom trenutku jedan me udario pesnicom, a drugi mi je uzeo pice. Opljačkali su me, a pri padu sam slomila par malih kostiju u stopalu (nezgodno sam se dočekala). Posledica tog incidenta je bilo 18 meseci bolovanja, tri operacije noge jer mi je telo dva puta odbilo od metalnih šipki i gubitak od 50 dolara", look_ma_nohands

"Jednom su me opljačkali. Pokucao sam na vrata i oni su se pojavili s pištoljem koji je izgledao kao kolt. Dva mala Latinamerikanca su me zgrabila i povukli na podu u predsoblju. Pretukli su me, uzeli novac i pretili pištoljem da će ubiti mene i moju porodicu ako ikome išta kažem. Ja se nisam vratio, ali ubrzo je došla policija i jednom je to bio treći prekršaj pa sad sedi na doživotnoj robiji. A drugi je dobio 5 godina za napad", napisao je CodderBuddy.

Rupsipupis je prepričao kako je jednom došao na vrata koja je otvorio mali dečak i srećan ga upitao da li je on njegov otac. Kaže da od šoka i tuge nije znao šta da mu odgovori, pa da je samo stojaotamo u tišini.

"Nekoliko nas iz picerije je dostavljalo hranu jednom čoveku u u hotelu. Ja sam išao zadnji put. Šest sati nakon mog dolaska policija je upala u njegovu sobu i upucala ga. Donio sam čoveku zadnji obrok", napisao je edave22.

CaptainColeslow je priznao da mu je bilo jako teško nakon što je saznao da je čovek kojem je uredno donosio pice umro od srčanog udara dan nakon zadnje dostave. "Jednostavno nisam znao što bih o tome mislio - napisao je on.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track