(FOTO) MAKRONOVA ŽENA OPET U CENTRU PAŽNJE: Brižit vratila u modu jedan odevni predmet i sve šokirala!
Foto: Reuters, Foto: Reuters

KAKO JOJ STOJI?

(FOTO) MAKRONOVA ŽENA OPET U CENTRU PAŽNJE: Brižit vratila u modu jedan odevni predmet i sve šokirala!

Planeta -

Žena može da nosi mini u bilo kom uzrastu. U to lako može da se poveruje gledajući na 65-godišnju suprugu predsednika Francuska Emanuela Makrona Brižit. Za praktično sva njena zvanična pojavljivanja aktuelna domaćica Jelisejske palate preferira haljine i kostime provokativne dužine — 15 centimetara iznad kolena.

Supruga Emanuela Makrona je 24 godina starija od svog muža, a starije ćerke Brižit malo su mlađe od svog očuha i već su udate. Novi predsednik Pete republike smatra ženinu decu iz prvog braka svojom i igra se sa unucima. I ukoliko su ranije mediji diksutovali o razlici u godinama između supružnika, javnost se sada prebacuje na raspravu o kolenima madam Makron, jer ona stalno šokira javnost svojim izborom mini suknji.

foto: Reuters

S obzirom da Brižit uvek prati svog muža na putovanjima, ona je stalno pod okom modnih kritičara.

Na inauguraciju svog supruga Brižit Makron se pojavila u neboplavom kostimu, koji su mediji odmah nazvali parodijom na inauguracionu plavu odeću Melanije Tramp. Međutim, izgled ovih dama se prilično razlikovao, jer madam Makron voli kratke suknje.

foto: Reuters

Pojava prve dame Francuske na samitu NATO-a u Briselu izazvala je buru emocija među modnim stručnjacima. Kratka crna haljina sa niskim strukom i žaboom prilično je kontroverzno izgledala, a mediji su ga nazvali dečijim. Na zajedničkoj fotografiji sa suprugama šefova država, madam Makron se jasno izdvajala među drugim damama koje nisu pokazivale svoja kolena. Brižit izdaleka izgleda veoma mladoliko, a njena figura joj omogućuje da nosi strogi minić.

foto: Reuters

Uzgred, jedna druga poznata Francuskinja, Gabrijel Šanel, smatrala je kolena najružnijim delom ženskog tela. Upravo zbog toga haljine i kostimi Šanel iz njenog vremena imaju klasičnu dužinu ispod kolena. Međutim, danas se u kolekcijama ove modne kuće mogu naći najdrskije opcije mini-suknji. Moguće je da madam Makron takođe ukida stereotipe. Na kraju krajeva, njoj više nije potrebno da izgleda ozbiljnije, u njenim godinama to nije nužno.

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track