OVAKO SU SE SMUVALI DONALD I MELANIJA: Krenuo je na sastanak sa drugom, ali kada je video skroz je odlepio
Foto AP, Foto: Foto AP

Romantično

OVAKO SU SE SMUVALI DONALD I MELANIJA: Krenuo je na sastanak sa drugom, ali kada je video skroz je odlepio

Planeta -

Bila je 1998. godina a Donald Tramp, tada 52-godišnjak, je već godinu dana bio razveden od svoje druge žene Marle Tramp. U to vreme finansijski mogul je navodno izlazio sa Selinom Midelfart, norveškom naslednicom poslovnog carstva u srednjim 20-im, a koja je iznajmljivala stan u Tramp tornju dok je studirala na Univerzite u Njujorku.

U novembru te godine, Tramp je prisustvovao zabavi "Njujork fešn vika" koji se održao u Kit-Ket klubu na Manhetnu. U samom klubu, pitanje da li je Donald sa nekim u vezi nije bilo važno, naročito kada je ugledao Melaniju Knaus. Tramp je opisao taj trenutak u svom intervjuu sa Larijem Kingom 2005. godine

"Totalno sam poludeo. Zapravo, tamo je trebalo da se nađem sa jednom drugom ženom. Ona je bila neki supermodel i sedela je odmah kraj Melanije. Neko mi je rekao "pogledaj, tamo je ta i ta" Ja sam odgovorio "ma pusti to, nije bitno. Nego, reci, ko je ona što joj sedi sa leve strane?". I bila je to Melanija. Melanija, tada stara 28 godina, stigla je u Njujork dve godine ranije. Ona je kasnije ispričala Greti Van Sustren kako je u Kit-Ket klub te večeri pozvao organizator žurke. On je bio Italijan Paolo Zampoli, koji je odlučio da promoviše svoju agenciju modela "ID Models". Zampoli je "otkrio" Melaniju u manekenskom smislu pa joj čak osigurao i vizu za ulazak u SAD. Zampoli je na kraju bio taj koji ju je upoznao sa Trampom. Donald nije gubio vreme, čim su se upoznali, krenuo je sa vrlo direktnim flertom i odmah je pitao za broj telefona.

"Želeo je moj broj, ali je on tada bio na sastanku sa drugom ženom, i naravno da nisam želela da mu dam. Ne dam ti svoj broj, rekla sam mu, daj ti meni svoj pa ću ja tebe nazvati. Želela sam da vidim koji će mi broj dati, poslovni, privatni, koji će to biti. Znala sam da će mu to otkriti namere, jer nisam nameravala poslovno da ga kontaktiram", ispričala je Harpers Bazaru. Ali, Tramp je tada učinio ono što bi svako očekivao od njega, nabacio joj je gotovo sve brojeve koje ima, želeći da je impresionira - broj kancelarije, resorta u Mar-a-Lagu, stana u Njujorku, mobilnog...

Na prvom sastanku Tramp je odveo Melaniju na večeru, a potom u izvikani klub "Momba" koji nije primao nikoga ko nije slavan ili sa nekim slavnim. Mesec dana nakon njihovog upoznavanja u Kit-Ketu, Tramp je odveo Melaniju svojim privatnim avionom na vikendu u Palm Bič. Odseli su, naravno, u Mar-a-Lagu, veličanstvenom Trampovom posedu.

"Ona je neki posao, radila je reklame za kompaniju sa satovima, pojavila se u spotu za Panasonik TV i radila kao model za donji veš, ali honorari su joj bili mizerni. Tada se pojavio princ na belom konju, upoznala je Donalda u najbolje moguće vreme. Taman joj je počelo ponestajati novca pa je spremala svoje kofere za povratak u Evropu", ispričao je Melanijin prijatelj za Njujork post. Oko dve i po godine kasnije, Tramp je Melaniju pitao da li bi se doselila u Tramp toranj, a ona je prema brojnim izvorima vrlo brzo navikla na život na visokoj nozi.

Tramp je Melaniju zaprosio sa 12-karatnim dijamantskim prstenom vrednim zapanjujućih 2 miliona dolara u aprilu 2004., a ona je rekla "da" čim ga je izvukao, iako je medijima priznala da joj je prosidba bila iznenađenje. Venčali su se 2005., nakon sedam godina veze, a Melanija je nosila Diorovu venčanicu vrednu 100,000 dolara, koju je nadopunila ogrlicom sa brilijantima. Zanimljivo je da su se među gostima na venčanju našli bivši američki predsednik Bil Klinton i njegova supruga Hilari.

(Kurir.rs/Express.hr)

Foto AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track