(VIDEO) MONSTRUOZAN ZLOČIN DŽIHADISTA: Upravo si pojela svog jednogodišnjeg sina!
Foto: Printscreen Dejli Mejl

stravična sudbina seksualne robije u Islamskoj državi

(VIDEO) MONSTRUOZAN ZLOČIN DŽIHADISTA: Upravo si pojela svog jednogodišnjeg sina!

Planeta -

Bila je seksualna robinja Islamske države, a ne znajući pojela je svog jednogodišnjeg sina.

Islamisti smatraju da su Jazidi, koji nisu ni Arapi ni muslimani, bili pripadnici đavola i da su izvršili užasne zločine protiv manjine u Iraku, masakrirali na hiljade ljudi i odvodili žene i decu kao seksualne robove. To je jedan od glavnih razloga stravičnog maltretiranja sirote žene.

Brutalni džihadisti skuvali su i poslužili nesrećnoj ženi njeno dete uz pirinač kao obrok, pošto su je izgladnjivali tri dana, tvrdi irački političar.

Žena je umirala od gladi, pošto je danima bila zarobljena u podrumu bez hrane i vode, prenosi Dejli mejl.

"Jedna od žena koje smo uspeli da izbavimo od islamista rekli su da je držana u podrumu tri dana bez hrane i vode. Zatim su joj dali porciju pirinča i mesa. Jela je jer je bila veoma gladna", rekla je Vian Dakhil, iračka parlamentarka. Kada je pojela obrok otkrili su joj šta je imala za ručak.

"Upravo si pojela svog jednogodišnjeg sina kog smo ti skuvali", saopštili su su joj monstrumi Islamske države.

Međutim, Dakhil je otkrila i zverstava koje je izvršila ekstremistička grupa, koja se povlačila u severnom Iraku pred američkim oružanim snagama. Otkrila je da je jedna devojčica, koja je imala samo 10 godina, silovana pre smrti pred ocem i pet sestara.

Kada je ID prošao kroz severni Irak pre tri godine, izvršio je masakr protiv manjine koju su Ujedinjene nacije okarakterisale kao genocid. Džihadisti su 2014. godine zarobili žene iz Jazidija i pretvorili ih u seksualne robinje da bi ih prodali i razmijenili preko samoproklamovanog "kalifata". Veruje se da ih je oko 3.000 ostalo u zarobljeništvu.

(Kurir,rs/Dejli mejl)

Foto printscreen Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track