NASTAVAK SAGE Dajana pretila Kamili: Poslala sam ljude da te ubiju!
Foto: Foto: Profimedia

NOVA BIOGRAFIJA IZAZVALA BURU

NASTAVAK SAGE Dajana pretila Kamili: Poslala sam ljude da te ubiju!

Planeta -

Otkad se pojavila nova biografija vojvotkinje od Kromvela, Kamile Parker Bouls autora Endru Mortona, veliku pažnju izazvali su detalji iz života princeze Dajane koji nisu nimalo pozitivni. Ledi Dajana je opisana kao nesigurna, paranoična i histerična žena lošeg obrazovanja i drugih rđavih osobina.

Novi detalji otkrivaju da je čak pretila Kamili, ljubavnici princa Čarlsa ubistvom.

foto: Profimedia

Knjiga predstavlja princezu ne kao žrtvu već kao manipulatora. Međutim, dok je u domu kraljevske porodice uvek bilo burno, Kamilina deca su živela mirnijim životom. Princ Čarls je bio redovan gost, a njegova afera sa Kamilom dugo je bila tajna.

Kada je sve obelodanjeno Kamila je predstavljana kao krivac za sve. Fotoreporteri slikali su je na svakom ćošku, a preteća pisma su neprestano stizala na kućnu adresu. Početkom decembra 1992. godine, ministar Džon Mejdžor objavio je da su princ i princeza odlučili da se razdvoje, ali da ne planiraju da se razvedu.

Mesec dana kasnije "Sandej Miror" objavio je transkripte telefonskog razgovora Čarlsa i Kamile iz 1989. godine, takozvane "Kamilagejt". Deo transkipata otkrio je da je Čarls rekao da ne može da živi bez nje i da bi najradije živeo u njenim pantalonama. Kamila ga je kroz osmeh pitala da li bi se pretvorio u gaćice, na šta joj je on odgovorio da bi se pretvorio u tampone.

foto: Foto: Reuters

Naravno, Dajana nije mogla da sve mirno posmatra. Kako se navodi, verovala je u teorije zavere, zvala Kamilu telefonom u pola noći, i bez predstavljanja, izgovarala rečenice poput: "Poslala sam neke ljude da te ubiju. U bašti su. Pogledaj kroz prozor. Da li ih vidiš?"

Knjiga baca novo svetlo na život Dajane koja nije više predstavljena kao voljena princeza već kao neko ko je samo glumio žrtvu.

Kurir.rs/Mirror Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track