(VIDEO) ŠOK! BIVŠI AGENT CIA IZNEO OPTUŽBE NA KOJE JE NASA HITNO ODGOVORILA: Evo ko živi u tajnoj bazi SAD na Marsu
Foto: Printskrin / You Tube

Robovski Rad

(VIDEO) ŠOK! BIVŠI AGENT CIA IZNEO OPTUŽBE NA KOJE JE NASA HITNO ODGOVORILA: Evo ko živi u tajnoj bazi SAD na Marsu

Planeta -

Sumnje da na Marsu postoji kolonija dečijih robova izazvao je prenos uživo sa rovera tokom kojeg su se, prema izjavama brojnih gledalaca, pojavili ljudi, da bi NASA odmah potom prekinula emitovanje.

NASA nema koloniju dečijih robova na Marsu i to je javno demantovala.

Optužbe na njihov račun izneo je novinar Aleks Džouns sa kanala "Infovors" koji tvrdi da NASA kidnapuje decu i drži ih na Marsu.

"Na Marsu nema ljudi. Tamo ima samo aktivnih rovera. Roveri su tamo, ne ljudi“, rekao je Gaj Vester, portparol za istraživanja NASA na Marsu.

Sve je počelo kada je Džouns intervjuisao izvesnog Roberta Davida Stila koji je rekao da se deca tajno kidnapuju i šalju na misiju na Mars, a onda su zajedno krenuli da diskutuju na tu temu.

"Mi zapravo verujemo da postoji kolonija na Marsu, koju čine deca koja su kidnapovana i poslata u prethodnih dvadeset godina. Jednom kada stignu na Mars nemaju alternativu, već moraju da budu robovi u takvoj koloniji", rekao je Stil u programu koji se emituje širom Amerike.

To je samo još jedna u nizu teorija zavere koju je NASA morala da demantuje. Ranije ove nedelje su predstavnici te agencije morali da istaknu da ne poseduju dokaze o postojanju vanzemaljaca nakon što se pojavio video koji tvrdi suprotno.

Kurir.rs/Daily star

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Džinovska misteriozna morska neman pronađena na obalama Indonezije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track