(VIDEO) AVION BIO U PLAMENU, ALI TO IH NIJE SPREČILO: Ovo su heroji sa auto-puta u SAD koji su spasili povređene putnike
Foto: Youtube screenshot/Mirza Baig

svaka čast

(VIDEO) AVION BIO U PLAMENU, ALI TO IH NIJE SPREČILO: Ovo su heroji sa auto-puta u SAD koji su spasili povređene putnike

Planeta -

"Cesna" 310 je eksplodirala čim je sletela na autoput, a nekim čudom i pilot i putnik ostali su živi. Prevezeni su u bolnicu s teškim povredama, ali posle pregleda snimka kojI je neko snimio iz automobila, zapravo je neverovatno da su preživeli.

Dva dana kasnije pojavio se još jedan dramatičan snimak, koji jasno pokazuje šta se događalo odmah nakon eksplozije. Mirza, čovek koji je snimao, izašao je iz automobila i otrčao prema buktinji. Ono što je snimio zaprepastilo je sve.

Prvo je "uhvatio" dva junaka, koji su vukli krvavog muškarca što dalje od vatre. Posle toga može se videti i žena sa povredama glave, kojoj pomažu dobri Samarićani. Jedan je skinuo majicu kako bi joj previo rane.

"Ima li još koga u avionu?", urlao je jedan od junaka, a pilot mu je odgovorio da su on i žena bili sami. Uzrok nesreće još je nepoznat, ali nagađa se da neštio nije bilo u redu sa samim avionom. Procureo je i razgovor pilota sa kontrolom leta.

"Mejdej, mejdej", urlikao je pilot i objasnio što se događa. "Gubimo visinu, upravo sam izgubio desni motor."

U Odboru za istraživanje avionskih nesreća dodali su da je pravo čudo da se avion sudario samo sa jednim vozilom na auto-putu, a vozač kamiona prošao je samo sa ogrebotinama.

Kurir.rs/Faktor.ba

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOŠMAR! Avion pada na automobile, a oni zaglavljeni u koloni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track