(VIDEO) LETOVANJE U VILI PABLA ESKOBARA: Evo kako danas izgleda dom najozloglašenijeg narko bosa
Foto: Youtube printscreen, Foto: Profimedia, Printscreen YT

Luksuzna jazbina

(VIDEO) LETOVANJE U VILI PABLA ESKOBARA: Evo kako danas izgleda dom najozloglašenijeg narko bosa

Planeta -

Nekretnina koja je nekada bila u vlasništvu zloglasnog kolumbijskog narkobosa Pabla Eskobara pretvorena je u luksuzni smeštaj ispunjen umetničkim delima.

Vila je smeštena na plaži u gradu Tulumu u Meksiku. Sada je Cala Malca renovirana i pretvorena u hotel koji je u vlasništvu njujorške kompanije Lio Malca koja se bavi trgovinom umetničkih dela. Nakon što ju je Eskobar napustio, nekretnina je ostala zapuštena, a od 2012. godine potepeno je renovirana i otvorena 2015. godine kao hotel s pet zvezdica.

Vila ima devet soba, a nalazi se na korak od plaže sa belim peskom. Unutrašnjost je još zanimljivija, a s vrata pažnju odmah privlače persijski tepisi. U lobiju su slike, skulpture i nameštaj nekih od najcenjenijih umetnika i dizajnera, a zanimljivo je da se raspored umetničkih dela u hotelu često menja kako bi gosti mogli da uživaju u različitim radovima.

Spiralno stepenište vodi do krova, a na krovu se nalazi bar gde se organizuju razni događaji, dok kula nudi pogled na tropski pejzaž. Staklena vrata dele kuću od plaže, a ako gosti ne vole kupanje u moru, tu je ogroman bazen. Tulum se inače nalazi na karipskoj obali meksičkog poluostrva Jukatan. Ova oblast poslednjih godina je i te kako u trendu i tu se trenutno gradi sve više hotela.

(Foto: Youtube printscreen)

(Kurir.rs/b92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track