(VIDEO) TRAMP: Putinu bi više odgovaralo da je Hilari u Beloj kući
Foto: Fonet, AP

EVOCIRAO USPOMENE SA G20

(VIDEO) TRAMP: Putinu bi više odgovaralo da je Hilari u Beloj kući

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp dao je u Beloj kući ekskluzivni intervju osnivaču CBN televizije, Petu Robertsonu, gde su razgovarali o Severnoj Koreji, ruskom predsedniku Putinu, terorizmu i mnogim drugim aktuelnim svetskim temama.

Pričajući o nedavnom susretu sa Vladimirom Putinom na samitu G20 u Hamburgu, istakao je da postoje pitanja oko kojih ipak mogu da se slože.

"On želi ono što je dobro za Rusiju, ja šta je dobro za SAD. U slučaju Sirije mislim da možemo da se složimo i postoji još mnogo stvari gde je pozitivna stvar kada se slažete sa nekim. Mislim da smo imali dobar sastanak, lice u lice, trajao je 2 sata i 15 minuta. Mislim da se lepo slažemo i to je dobra stvar. Ljudi kažu da mi ne treba da se slažemo, ali ko su ti ljudi", rekao je.

Tramp smatra da bi Putin bio mnogo srećniji sa Hilari Klinton u Beloj kući.

"Mi smo najmoćnija zemlja sveta i postajemo sve moćniji i moćniji jer se ja zalažem za jaku vojsku. Primera radi, da je Hilari pobedila naša vojska bi bila desetkovana. Naša energija bi bila mnogo skuplja, a to je ono što Putin ne voli kod mene. I zato se pitam zašto bi me on želeo? Jer ja od prvog dana želim jaku vojsku, a on to ne želi da vidi", precizan je američki predsednik.

Kurir.rs/CBN Foto: Fonet/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track