(VIDEO) POSLE 17 GODINA JE PRONAŠLA OTETU ĆERKU: Njena reakcija prema otmičarki je bila neočekivana
Foto: Youtube screenshot/CBS

srceparajuće

(VIDEO) POSLE 17 GODINA JE PRONAŠLA OTETU ĆERKU: Njena reakcija prema otmičarki je bila neočekivana

Planeta -

Kao što svaki roditelj zna, rođenje deteta je jedna od najvećih životnih radosti. Tako je bilo i za ovu ženu iz Južne Afrike po imenu Seleste pre skoro 17 godina kada je rodila savršenu malu kćerku.

Ali njena sreća nije dugo trajala, samo tri dana nakon što su ona i njena beba stigli kući iz bolnice, beba je oteta. Jedan od najgorih osećaja koji roditelji mogu iskusiti je taj da ne znaju gde se nalazi i kako je njihovo dete.

Svake godine, Selestina porodica je slavila rođendan njene ćerke Zefani, i nijedan dan nije prošao, a da se nisu pitali šta se desilo s njom. Kada je njena druga ćerka, Kesidi, krenula u školu 2015. godine jedna od njenih drugarica se posebno isticala. Nešto joj je izgledalo poznato kod nje, čak su ona i Kesidi bile veoma slične.

Kada se vratila kući iz škole ispričala je majci o njenom čudnom susretu.

Selest je imala čudan osećaj u stomaku i otišla je u školu kako bi upoznala devojku. Nešto joj je govorilo da bi to mogla biti njena davno izgubljena ćerka.

Odnela je njene slike policiji, koja se složila da treba da se uradi DNK test.

Selest je bila oduševljena kada su rezultati stigli. Njen instinkt je bio dobar. Nakon 17 godina pronašla je svoju ćerku.

Žena koja je otela Zefani uhapšena je, ali iznenađujuće, Selest joj je oprostila. Žena je odgajila Zefani sasvim sama i uradila je dobar posao.

Neverovatno je to što je Selest oprostila osobi koja je njen život pretvorila u noćnu moru.

Zefani je odvedena na sigurnu lokaciju dok čeka odluku o njenoj budućnosti. Žena koja ju je otela optužena je za kidnapovanje i čeka je suđenje.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track