ZAOKRET U BELOJ KUĆI: Tramp za novog šefa komunikacija postavio svog nekadašnjeg kritičara
Foto: EPA

VEĆ JE USPOSTAVIO DOBRU KOMUNIKACIJU SA NOVINARIMA

ZAOKRET U BELOJ KUĆI: Tramp za novog šefa komunikacija postavio svog nekadašnjeg kritičara

Planeta -

Ako predsednik Donald Tramp, koji za medije kaže da šire "lažne vesti", želi da njegovo osoblje zauzme pomirljiviji pristup prema novinarima, novi direktor komunikacija Entoni Skaramući možda primenjuje takav zaokret - zasad.

Finansijer Vol Strita koji se angažovao na prikupljanju donacija za republikance ušao je u sobu za novinare Bele kuće u petak i odmah učinio ono što Šon Spajser, dosadašnji portparol Bele kuće, nije uspeo- prijateljski se ophodio sa novinarima.

Noseći plavu kravatu i iglu s američkom zastavom na tamnom odelu, Skaramući se šalio s dopisnicima i obećao da će biti transparentan i čak imao i uvažavajuće primedbe o CNN-u, mreži s kojom su se Tramp i Spajser u više navrata borili.

On se šalio na svoj račun, na nizak rast, pa se s podijuma izvinio Trampu što ga je 2015. godine nazvao "traljavim političarem".

"On mi to ponavlja svakih 15 minuta, ok?", rekao je Skaramući kroz smeh. "Ne bih to nikad rekao o njemu. Tako, gospodine predsedniče, ako slušate, lično vam se izvinjavam 50. put", dodao je.

Objavio je da će nova portparolka biti Sara Hakabi Sanders, a svoje izlaganje novinarima završio je šaljući im poljubac.

Kurir.rs/Jutarnji Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja