DEČKO JU JE VEZAO TOKOM SEKSA, A POSLE TOGA JE UMRLA: Dobila je smrtonosni virus koji izjeda ljudsko meso
Foto: Youtube/Printscreen

STRAVIČNA PRIČA

DEČKO JU JE VEZAO TOKOM SEKSA, A POSLE TOGA JE UMRLA: Dobila je smrtonosni virus koji izjeda ljudsko meso

Planeta -

Kejti Vidovson (23) otišla je u bolnicu nakon što je povredila levi zglob tokom seksa. Doktori su joj prepisali lekove protiv bolova i poslali je kući. Sledećeg dana nije mogla da pomeri ruku koja je skroz pocrnela. Doživela je srčani udar u kolima hitne pomoći i samo nekoliko minuta kasnije lekari su konstatovali smrt.

Naime, Kejti je preminula zbog virusa koji napada ljudsko meso i izjeda ga. Bolest se može pokrenuti malom posekotinom na nečijom koži, koja se brzo može razviti u smrtonosne bakterije. Istraživanje o njenoj smrti započelo je medicinsko osoblje u bolnici "Good Hope", ali nisu uspeli da otkriju šta je u pitanju. Njena ožalošćena porodica je čekala u bolnici, a Kejti je iza sebe ostavila i bebu.

foto: Youtube/Printscreen

Ema Braun je na suđenju istakla da je u pitanju lekarski propust, jer doktori nisu shvatili ozbiljnost situacije.

Kejtin dečko Din (25), inače kuvar, rekao je da ju je vezao tokom seksa dan pre smrti.

"Ne sećam se šta se tačno desilo. Nismo to ranije radili. Izgubio sam najbolju verenicu, a naše dete je izgubilo mamu. Lekari kažu da je to zbog vezivanja. Ja sam u šoku, ne mogu to da oprostim sebi", rekao je on.

Prema rečima lekara, postoje tri stvari koje su mogle da izazovu smrt. Porodica sada razmišlja o pravnom postupku protiv fondacije koju vodi bolnica u koju je Kejti primljena.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja