(VIDEO) POLICAJCI LAKI NA OBARAČU: Em pogrešili adresu, em ubili nenaoružanog čoveka!
Foto: Youtube screenshot/Youtube depot

drama

(VIDEO) POLICAJCI LAKI NA OBARAČU: Em pogrešili adresu, em ubili nenaoružanog čoveka!

Planeta -

Dvojica policajaca su u nedelju veče u Misisipiju stigla na pogrešnu adresu dok su pokušavali da dostave nalog za hapšenje u slučaju teškog fizičkog napada, piše Vašington Post.

U policiji tvrde da je jedan pucao u pit bula koji je izašao iz kamp kuće u Southavenu, dok je drugi kroz vrata upucao i ubio naoružanu osobu u kući.

Okružni tužilac Džon Čempion je izjavio: "Sve što znamo je da su policajci stigli na pogrešnu adresu, a osoba u kući je u njih uperila pištolj. Počeli su da viču da ga spusti, ali to se nije dogodilo. Ispaljeno je više metaka u smeru vrata. U kući se nalazila muška osoba koja je u paljbi ubijena".

Ubijen je 41-godišnji Ismael Lopez rođen u Meksiku, a poslednjih 13 godina je živio i radio kao mehaničar u SAD-u i nije imao dosije niti je bio tražen.

Njegova porodica i prijatelji su izjavili da ne shvataju kako je život "toliko drage osobe koja je volela da pomaže drugima mogao tako nasilno da završi".

Oni su unajmili advokata Marija Velsa, koji je istakao da, kao i mnoge komšije, ne shvata kako su policajci mogli stići na krivu adresu jer su sve kuće tačno i vidljivo označene.

Vels je takođe izjavio da Lopez nije bio naoružan u trenutku ubistva, a njegova supruga nije čula navodno vikanje policajaca da spusti pištolj.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track