SEKSIZAM U KINI: Što veće grudi, veći popust u restoranu!
Foto: Printscreen

KINEZI ŽELE DA PRIVUKU MUŠTERIJE

SEKSIZAM U KINI: Što veće grudi, veći popust u restoranu!

Planeta -

Na reklamnom bilbordu za popust nacrtane su devojke poređane u koloni koje na sebi imaju samo donji veš, uz slogan „Čitav grad traži grudi“

PEKING - Želeći da privuče nove mušterije, jedan restoran u Kini je objavio seksističku reklamu koja je podigla buru u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Naime, restoran „Trendi šrimp“ iz grada Hangdžoua ponudio je damama da ostvare popust u skladu sa veličinom svojih grudi. Formula je jednostavna: što veće grudi dama ima, to će dobiti veći popust.

Na reklamnom bilbordu za popust nacrtane su devojke poređane u koloni koje na sebi imaju samo donji veš, uz slogan „Čitav grad traži grudi“. One su nacrtane poput junakinja iz crtanih filmova. Bilbord je objavljen 1. avgusta, ali je ubrzo uklonjen sa ulice nakon brojnih žalbi da je vulgaran i neprimeren.

Lan Šengang, menadžer restorana, kaže da je reklama bila pun pogodak.

- Otkad smo izašli sa novom ponudom, broj posetilaca je porastao za petinu. Devojke koje nam dolaze su vrlo emancipovane i nemaju ništa da kriju, niti se stide. One pravo na popust mogu da traže od konobarica ukoliko se stide pred konobarima - rekao je on.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track