VRELO: Najlepše guze Brazila prošetale Sao Paulom
Foto: Reuters

BUM-BUM PROMOCIJA JEDNOG OD NAJPOPULARNIJIH TAKMIČENJA

VRELO: Najlepše guze Brazila prošetale Sao Paulom

Planeta -

Od ukupno 27 takmičarki njih 15 će ući u veliko finale, koje je na programu 6. novembra. Brazilci su opsednuti zadnjicama

SAO PAULO - Saobraćaj u Sao Paulu, drugom po veličini gradu u Brazilu, zaustavljen je u jednoj od najprometnijih ulica nakon što je 27 dama u kupaćim kostimima prošetalo ponosno pokazujući svoje guze.

foto: Reuters

U pitanju su učesnice prve runde takmičenja za mis bum-bum, najlepšu guzu Brazila, koje se održava već sedam godina.

Od ovih 27 učesnica njih 15 će nastupiti u velikom finalu, koje je na programu 6. novembra. Ove godine prvi put učestvuje i jedna takmičarka iz SAD, kao i jedna takmičarka kojoj je pre nekoliko godina amputirana noga.

foto: Reuters

Propozicije takmičenja koje milioni Brazilaca pomno prate su vrlo stroge - zabranjeno je učešće dama koje su povećavale zadnjicu implantatima ili upumpavanjem različitih tečnosti i nema zadnjica čiji je obim veći od 107 centimetara.

Pobednicu očekuje slikanje za veliki broj muških magazina, pristojna novčana nagrada i status zvezde, jer su Brazilci opseduti ženskim zadnjicama.

foto: Reuters

Prošlogodišnja pobednica Erika Canela (20) dobila je novčanu nagradu od 20.000 evra i ugovor s modnom agencijom. Ona je nakon pobede na leđima istetovirala lik Donalda Trampa, predsednika SAD, jer je trijumfovala na dan izbora u Americi.

Kurir / E.K.

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MIS BUM BUM IMA VIŠE TALENATA Kad vlasnica najbolje guze Brazila zapleše sambu, uznemiri mnoge muškarce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track