HOROR OBED - DVA PRIJATELJA SU UMRLA ZA STOLOM TOKOM VEČERE: Policija je konačno uspela da nađe uzrok smrti
Foto: profimedia-0000789338

nije otrov

HOROR OBED - DVA PRIJATELJA SU UMRLA ZA STOLOM TOKOM VEČERE: Policija je konačno uspela da nađe uzrok smrti

Planeta -

Francuska policija je uspela da reši slučaj bizarne smrti dvojice muškaraca koji su pronađeni prošlog četvrtka za stolom u kući u Oton du-Peršu, uz serviranu večeru i bez ikakvih znakova nasilja.

Gradonačelnik je izjavio da je "scena izgledala kao da je vreme stalo": Olivie Bodin (38) i Lusijen Pero (69) su sedeli su za stolom, a ispred njih su stajali tanjiri puni hrane i čaše s vinom. Nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, a u kući nije bilo ni tragova provale.

Komšije su rano ujutro shvatili da nešto nije u redu, a kada su proverili što se događa, ugledali su muškarce oslonjene na sto: "Mislili smo da su se napili i da spavaju. Stvarno sam bila uverena da je iza njih bilo jako teško veče", izjavila je komšinica a za Eko Republikan.

Međutim, kada je nekoliko sati kasnije ponovo proverila situaciju, shvatila je da se muškarci još uvek nisu pomerili. Ušla je u kuću i videla da su mrtvi.

Policija je prvo mislila da su se otrovali hranom ili vinom, ali svi testovi su bili negativni.

Juče je napokon otkriveno da je Pero imao više od dva promila alkohola u krvi i da je pokušao da proguta veliki komad goveđih rebarca. Zbog slabog žvakanja i nedostatka zuba ugušio se. Bodin je bio toliko šokiran smrću svoga prijatelja da je umro od srčanog udara.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja