(VIDEO) OVO JE MONSTRUM IZ BARSELONE: Maloletnik na Fejsbuku ostavio jezivu poruku pre krvoprolića!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printskrin/ Twiter

VOZAČ KOMBIJA SMRTI

(VIDEO) OVO JE MONSTRUM IZ BARSELONE: Maloletnik na Fejsbuku ostavio jezivu poruku pre krvoprolića!

Planeta -

Španska policija, koja sprovodi istragu o napadu na poznatom šetalištu Las Ramblas u Barseloni, tokom kojeg je ubijeno najmanje 13 a ranjeno preko stotinu ljudi, traga za tinejdžerom za koga se sumnja da je vozio kombi kojim se zaleteo u pešake.

Pozivajući se na izvore u policiji, španski mediji javljaju da je reč o Musi Ukabiru, mlađem bratu Drisa Ukabira, koji je juče uhapšen pod sumnjom da je iznajmio kombi koji je upotrebljen za napad.

Ukabir, inače španski državljanin marokanskog porekla, napad praktično najavio na Fejsbuku u jednoj od objava u kojoj je pisao o "ubijanju nevernika". Navodno je na društvenim mrežama napisao da bi da je kralj, prvo ubio sve nevernike na svetu.

Njegov brat Dris Ukabir, koji je u prvom trenutku označen kao napadač i čija su dokumenta pronađena u kombiju, predao se policiji u gradu Ripol, severno od Barselone.

Katalonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je 15 osoba teško ranjeno, dok je 23 ljudi zadobilo umereno teško povrede, a 42 ih je lakše ranjeno, prenosi AP, dodajući da su ranjeni prebačeni u različite bolnice.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Foto: Printscreen/ Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Raste broj žrtava u Barseloni! I Srpkinja na meti terorista!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track