PRVA DAMA TVITERA ŠOKIRA: Objave na društvenim mrežama pokazuju Melaniju Tramp u novom svetlu!
Foto: Twitter/FLOTUS printscreen

neverovatno

PRVA DAMA TVITERA ŠOKIRA: Objave na društvenim mrežama pokazuju Melaniju Tramp u novom svetlu!

Planeta -

Donald Tramp sklon je besnim statusima na Tviteru, što dovodi do toga da je svaka njegova reč detaljno analizirana na obe strane političkog spektra. S druge strane, njegova supruga Melanija Tramp odaje potpuno drugačiju sliku na društvenim mrežama.

Nedavni događaji, teroristički napad u Barseloni i neo-nacistički neredi u Šarlotsvilu, jasno su pokazali razliku između Trampovog i Melanijinog korištenja društvenih mreža.

U oba slučaja Melanija bila ta koja je prva poslala poruku javnosti. O nasilju u Šarlotsvilu na Tviteru se oglasila čak 45 minuta pre Trampa.

"Naša zemlja podsitče slobodu govora, ali komunicirajmo bez mržnje u našim srcima. Iz zla nikad ne proizlazi ništa dobro", napisala je ona.

Njen muž napisao je: "Svi moramo biti ujedinjeni i osuditi ono što mržnja predstavlja. Nema mesta za ovakvo nasilje u Americi. Ujedinimo se".

Nakon što su medije preplavile vijesti o tragediji u Barceloni, Melanija je napisala: "Moje misli i molitve su za Barcelonu".

Tramp je svoju poruku objavio čak sat vremena kasnije. "Sjedinjene Države osuđuju teroristički napad u Barceloni u Španiji i učinićemo sve da pomognemo. Budite snažni i jaki, volimo vas", napisao je on.

Melanijine objave su kratke i jezgrovite, bez tirada i uskličnika kojima je Tramp sklon. Američki predsednik često ispali niz besnih tvitova ujutro, o kojima potom satima pišu američki i strani mediji.

Iako u javnosti često izgleda hladno i bezosećajno, Melanijine poruke pune su saosjećanja i empatije, a ljudima se obraća sa poštovanjem. Neki od primera su:

"Moje najdublje saučečće porodicama vojnika koje su izgubile voljene u padu aviona u Misissipiju. Moje misli i molitve su uz vas".

"Hvala svima koji su prvi pojurili da pomognu ranjenima u Aleksandriji. Moje misli i molitve su uz sve njih".

"Predsjednik i ja krenuli smo kući nakon uspešnog međunarodnog putovanja. Hvala svim nacijama koje su nas ugostile na njihovoj gostoljubivosti".

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track