(VIDEO) JEZIVE PORUKE KIMA TRAMPU: Sudbina američkih grešnika završava ovde!
Foto: Printscreen Youtube

NOVE PRETNJE

(VIDEO) JEZIVE PORUKE KIMA TRAMPU: Sudbina američkih grešnika završava ovde!

Planeta -

Severna Koreja objavila je snimak s upozorenjem Trampovoj administraciji da "od sada drže otvorene oči i uši", koji prikazuje visoke bezbednosne službenike kako gore u vatri. Snimak između ostalog prikazuje Donalda Trampa kako gleda prema groblju punom belih krstova uz upozorenje: "Sudbina američkih grešnika završava ovde".

Video također prikazuje raketu Severne Koreje koja leti prema američkoj teritoriji Guam koji je ranije planirala da napadne. Oštro upozorenje je objavljeno uoči zajedničkih vojnih vežbi SAD i Južne Koreje koje su počele u ponedeljak.

Na snimku se kaže i da se "SAD hvale da na njihovu teritoriju u 150 invazija nije pao nijedan metak, SAD, koje su zlostavljale i mučile ljude iz drugih država i preti im samo jedna zapovest vođe Sjeverne Koreje".

"Moraju da živeti široko otvorenih očiju i ušiju jer ne znaju kada će ih pogoditi raketa Hwasong-12, tokom dana ili noći", piše na snimku.

"Sve što Severna Koreja treba da uradi je da stavi ruku na dugme i pritisnuti ga u pravom trenutku. SAD će živeti u strahu i agoniji celo vreme. Dobro će da se znoje se po ovom vrućem letnjem vremenu".

Kurir.rs/index.hr

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kokeza se obogatio na grbači naroda, od aerodroma dobio 32,5 miliona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track