(VIDEO) NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U ISTORIJI: Evo čime se bavi i kako danas izgleda Monika Levinski
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

SEKS AFERA KOJA SE PAMTI

(VIDEO) NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U ISTORIJI: Evo čime se bavi i kako danas izgleda Monika Levinski

Planeta -

Malo ko, čak i danas, ne zna za Moniku Levinski, ženu koja je u svojim ranim dvadesetim pala na šarm tadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona, a nedugo zatim postala centar seks-skandala.

Monika je uspela da dramatične događaje iz mladosti ostavi iza sebe i izgradi karijeru.

Istina, na skandalu se i sama poprilično obogatila, ali kako je i sama rekla kad je jednom prilikom odbila da potpiše autogram, "Donekle sam poznata, ali zbog nečega zbog čega nije dobro biti poznat."

Naime, posle skandala i razvlačenja po sudovima i medijima, Levinski je dala brojne intervjue.

U međuvremenu je pokrenula proizvodnju linije torbica, a pojavila se i u reklami za mršavljenje. Za reklame je trebalo da dobije milion dolara, no reklame s njnim likom u javnosti nisu dobro prošle, pa je kompanija raskinula saradnju i isplatila joj samo 300 hiljada dolara.

Od 1998. godine, kada je javnost prvi put čula za seks-skandal, pa sve do 2005. godine, Monika je čitavo vreme bila prisutna u medijima. Te godine je odlučila da preokrene svoj život, pa je upisala studije socijalne psihologije u Londonu, koji je i završila.

Po završetku studija, Levinski je imala velikih poteškoća u pronalasku posla u marketingu i komunikacijama, jer su svi bili predobro upućeni u njen život, odnosno jednostavno je bila "na lošem glasu".

Gotovo deceniju kasnije je izašao esej pod nazivom "Sramota i preživljavanje", čija je autorka bila upravo Monika. U njemu je iznela potpunu istinu o svom životu i samom skandalu, a zanimljivo je kako je u njemu napisala da "ju je Klinton iskoristio", ali da "je na vezu pristala", odnosno, tvrdi da je je bila svesna svega što se događalo, ali da je imala osećaj kao da ne može da odbje predsednika. Dodala je da u potpunosti i duboko žali zbog svega što se dogodilo između nje i Bila Klintona.

Posle toga ona se najviše posvetila sprečavanju zlostavljanja na internetu, kog je i sama bila velika žrtva. Smatra da je uspela da prošlost ostavi iza sebe i pronađe svoj pravi poziv.

(Kurir.rs/ 100posto.hr)

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track