(VIDEO) MUŽ JOJ JE BIO SEKSUALNI PRESTUPNIK PA JE REŠILA DA GA TESTIRA: Namestila mu je maloletnicu, a on je uradio nešto ogavno!
Foto: Youtube Screenshot/to catch a cheater

brak zAmalo pukao

(VIDEO) MUŽ JOJ JE BIO SEKSUALNI PRESTUPNIK PA JE REŠILA DA GA TESTIRA: Namestila mu je maloletnicu, a on je uradio nešto ogavno!

Planeta -

Kada su komšije ženi po imenu Elen rekli kako je na adresi na kojoj stanuju ona i njen suprug prijavljen i jedan seksualni prestupnik, ona se nije previše zabrinula.

Ali svejedno je pitala svog supruga zna li nešto o tome, na što joj je on odgovorio kako je o njemu reč, ali da nema razloga za brigu jer je to slučaj koji se davno dogodio.

Ipak, Elen nije imala mira pa se prijavila u popularnu američku emisiju "To Catch a Cheater" kako bi otkrila da li bi je njen suprug prevario.

S obzirom na njegovu prošlost, ekipa TV šoa u dogovoru sa suprugom namestila mu je maloletnicu koja mu je prišla dok je on sedio na klupi u parku i hranio patke.

Sve je snimano kamerom, a kada je Elen videla šta je njen suprug u stanju učiniti, šokirala se.

Naime, njemu je prišla devojka koja mu je kazala kako je na školskom odmoru i pitala ga može li mu se pridružiti. On joj je rekao da slobodno može nakon čega mu je u razgovoru priznala kako zapravo ni nema 18 godina, odnosno da će uskoro napuniti 17.

Ali njega to nije sprečilo da je zatraži broj telefona iako joj je prvo rekao kako se “viđa s nekim”. Kada mu je dala svoj broj, devojka ga je zagrlila i otišla, ali nakon što se okrenula neverni suprug primetio je da ima mikrofon pa je požurio za njom, ali ona je uspela da pobegne u automobil.

Snimak se tada vraća na suprugu koja je vidno uznemirena. "Da nije video mikrofon, sigurno bi me prevario", rekla je ona. Na kraju snimka objavljeno je kako se par zbog ove situacije nije razveo i da su pomoć zatražili od bračnog savetnika.

Kurir.rs/Fokus.ba

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track