(VIDEO) JEZIVO PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA: Treći svetski rat je neizbežan i počeće na Balkanu, a evo kako!
Foto: Facebook Printscreen, Profimedia

počeće preko noći

(VIDEO) JEZIVO PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA: Treći svetski rat je neizbežan i počeće na Balkanu, a evo kako!

Planeta -

Za Alojza Irlmajer iz Nemačke koji je živeo u prvoj polovini 20. veka mnogi su tvrdili da je vidovit.

Priča se da je posle Drugog svetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže. Bio je optužen i za 'veštičarenja' ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irlmaer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena.

Po njegovim predviđanjima treći svetski rat je neizbežan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svetskih sila. Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu.

"Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta.

Međutim, prava iskra biće zapaljena na Balkanu: Vidim “nekog velikog” kako pada, krvavi bodež leži pored njega. Dva čoveka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svetlije boje kose.

Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu. Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi “.

"Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to dogoditi", tvrdio je Irlmajer.

Abes Hildegard rođena je 1098. u nemačkom Bingenu i bila je opatica koja je pisala i komponovala pesme, i bavila se filozofijom i teologijom. Imala je vizije o budućnosti još od ranog detinjstva. Svojih 26 vizija i proročanstava zapisala je u knjizi "Skrivias".

Neke od najzanimljivijih su proročanstva po kojem će veliko carstvo koje se nalazi preko okeana, a koje ima puno naroda i plemena, nastradati od udara velike komete. Prema mišljenu ljudi mkoji su proučavali njene zapise reč je o Americi.

Po njenim proročanstvima, mnoge zemlje će pogoditi zemljotresi, oluje i poplave. Kolonije će preoteti "tigar" i "zmaj", kako danas nazivaju dalekoistočne zemlje. Mnogi narodi će da gladuju, a mir u Evropi će se vratiti tek kad Francuska ponovo postane kraljevina.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto Profimedia/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track