(VIDEO) BRUTALNE PRVE RECENZIJE ČITALACA KNJIGE HILARI KLINTON: Ko je čita, poželi da umre!
Foto: Reuters 12.9.2017

loša prođa

(VIDEO) BRUTALNE PRVE RECENZIJE ČITALACA KNJIGE HILARI KLINTON: Ko je čita, poželi da umre!

Planeta -

Hilari Klinton objavila je knjigu o svemu što je proživela tokom predsedničke kampanje, a mišljnja prvih kupaca nisu nimalo blistava. "Kompletno smeće" i "precenjeni deo mašte" samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na sajtu Amazon.

Klintonova je objavila knjigu "Šta se desilo" u utorak, a 96 odsto onih koji su ostavili mišljenje na Amazonu je knjizi dalo minimalnu ocenu uz tvrdnju da nije dobra.

"Jednostavno nije dobra knjiga", rekao je jedan od kritičara. "Brzo sam odustao od čitanja."

"Gubitnica, treba nastaviti dalje", napisao je drugi.

"Hillari je vodila lošu kampanju, nije uspela da se poveže sa američkim ljudima, pomogla je u suzbijanju demokratskih pristalica Sandersa i bila je grozan kandidat ", rekao je on."To se dogodilo". "Kompletno smeće!" rekao je još jedan komentator koji je dao najnižu ocenu.. "Sve što radi je da kuka i krivi i omalovažava sve oko nje. "

"Ona stvarno čini da poželite da umrete ..." napisao je drugi. "Ona je opterećena bezopasnim tvrdnjama i optužbama ... bolno glupi monolog koji nije drugačiji od onog što biste videli u lošoj TV seriji. "

Neki izveštaji navode da je Amazon izbrisao ili umanjio neke loše recenzije knjige. To je navelo jednog kritičara da knjizi da dve zvezde. "Ja bih dao ovu jednu zvezdu, ali nisam želeo da moj pregled bude obrisan", rekao je on.

Kurir.rs/Washington examiner

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track