IRANSKA PRINCEZA PRONAĐENA KAO BESKUĆNICA NA ULICAMA MILANA: Nestala pre godinu dana, a kad su je ugledali... ŠOK!
Foto: Facebook / Lucue Vlackman trust

NEVEROVATNA PRIČA

IRANSKA PRINCEZA PRONAĐENA KAO BESKUĆNICA NA ULICAMA MILANA: Nestala pre godinu dana, a kad su je ugledali... ŠOK!

Planeta -

Arijana Lak iz Velike Britanije, koja potiče iz iranske kraljevske porodice Kadžar, pronađena je nakon godinu dana od nestanka i to u Italiji, piše The Sun.

Njena porodica je angažovala privatnog istražitelja kako bi je pronašao. Verovali su da je otišla u Milano jer je tamo imala neke prijatelje. Još uvek nije jasno zašto u potragu nisu bile uključene britanska i italijanska policija, javlja Dejli mejl.

Neimenovani istražitelj, inače bivši albanski policajac, raspitivao se o Arijani po Milanu i ljudima pokazivao njenu sliku. Stvar se počela otpetljavati kada su neki beskućnici rekli da su je videli kako spava na ulici, a potom mu je i jedan frizer potvrdio da je jednom frizirao Arijanu i da je bila "prljava".

Kad ju je istražitelj pronašao, pozvao je njenu sestru u Milano jer je Arijani je bila potrebna pomoć. Pokušala je da objasni šta joj se zapravo dogodilo: "Možda sam šetala kada su me napali i opljačkali. Pala sam na tlo i jako udarila glavom", kaže Arijana i dodaje: "Volim Milano. Ljudi su mi nudili pomoć, davali mi hranu, ali odbijala sam. U kontejnerima sam pronalazila nešto za jelo, a znala sam da stojim i ispred hotela i restorana".

Istraga je utvrdila kako je, pre napada, odsedala u hotelu u Milanu. S obzirom da se hotel zatvarao, Arijana se preselila u drugi, obližnji hotel i od tada joj se izgubio svaki trag.

Ona je rođena u Iranu i tvrdi da je potomak kraljevske dinastije Kajari. Živi u Velikoj Britaniji i ima britansko državljanstvo.

Kurir.rs/24 sata

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja